autom Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 (editat) Buna ziua. Am primit de la un foarte bun fost coleg de servici un radio pe lampi ( si pik-up) Latvija. Arata bine la exterior si crd ca nu este modificat nici la interior. Nu se aude decat un fasait de fond, nu merge pe nici o gama de radioa, ac la doza de pik-up nu are. Daca se incumeta cineva sa mi-l repare (contracost, binenteles) , raman recunoscator . Avand in vedere dimensiunea aparatului, clar , numai in Bucuresti se poate repara. Pun pagina de net a lui: https://www.radiomuseum.org/r/vef_latvija_rn59_rn_59.html Editat Martie 14, 2023 de autom Link spre comentariu
autom Postat Martie 14, 2023 Autor Partajează Postat Martie 14, 2023 Poza spate poza 3 Multumesc in avans. Poate, poate, am noroc. Daca nu am noroc la reparat, il dau la schimb cu ceva functional pe lampi sau tranzistori. Mai fac poze daca este nevoie. Spor in tot!!!!! Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 15, 2023 Partajează Postat Martie 15, 2023 Poți încerca să-l repari singur cu ceva ajutor din partea forumiștilor. Ca idee primul pas este înlocuirea conzilor distruși de vremea ce a trecut peste el și verificarea firelor, bobinelor din el, sa nu cumva sa fi trecut ceva rozătoare pe acolo. Link spre comentariu
autom Postat Martie 15, 2023 Autor Partajează Postat Martie 15, 2023 Doamne! Cat doresc asta! Sa îl repar cu mana mea este un vis frumos. Din păcate am atâtea de făcut zilnic încât când am un pic de timp, cad lat și dorm și 10 ore. Aparatul este de la un coleg care a trecut printr-o tragedie, i-a luat foc casa, aproape tot a pierdut, acum la nici doi ani de pensie.... Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 Te pot ajuta eu tot din bucuresti sunt sunama la 0790489629 Link spre comentariu
autom Postat Martie 23, 2023 Autor Partajează Postat Martie 23, 2023 Mulțumesc în avans. Totuși, vreau sa nu abuzez de dvs și vreau ajutor doar dacă ești ok cu timpul și sănătatea!!! Vorbim la telefon. Mulțumesc Link spre comentariu
florinmar Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Sunt ok fin toate punctele de vedere sanatate va doresc si eu Link spre comentariu
autom Postat Aprilie 18, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2023 (editat) Hristos a inviat!! Multumesc. Aparatul este al unui om profund incercat in aceasta perioada ( proprietarul lui initial a trecut printr-un necaz, i-a luat foc casa) . Tinand cont de ce am vazut si ce traiesc zi de zi, cu toata nebunia cotidianului, nu vreau sa fiu eu un chin pentru cineva cu reparatul acestui aparat, este greu de carat, ocupa spatiu. De curatat, este curatat cat de cat in exterior, a stat in casa de om. Daca exista doritori sa faca un schimb cu ceva similar, sunt dispus la asa ceva. Editat Aprilie 18, 2023 de autom Link spre comentariu
florinmar Postat Aprilie 18, 2023 Partajează Postat Aprilie 18, 2023 Restaurarea nu costanniciun ban in acest caz pentru schimb am si alte aparate sunatima 0790489629 Link spre comentariu
autom Postat Aprilie 19, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2023 Bună dimineața. Știu ca nu e vorba de bani, dar și timpul costa bani. Mulțumesc pentru mana întinsă. Trebuie sa ma recompensez fata de dvs. Am de gând sa va fac un cadou. Am ceva foarte apropiat de sufletul meu, ceva ce nunai dvs ați aprecia. Este vorba de un aparat pe lămpi, vroiam sa îl pun undeva la o casa rustica. Vad ca se amână proiectul cu casa și mai bine dau aparatul cuiva care îl apreciază. Și aparatul asta are o poveste oarecum trista, mi l-a dat muzeograful principal de la muzeul pompierilor, cel de la foișorul de foc. După nici o luna, acest om minunat, a decedat. Parca numai aparate cu impact emoțional am . În funcție de program , îl scot din locul de depozitare și vi-l aduc. Link spre comentariu
sk100it Postat Aprilie 19, 2023 Partajează Postat Aprilie 19, 2023 Acest model de Latvia,mi-a marcat copilaria mea,idem si un pick-up stereo cu tuburi electronice Nevschi.Pick-up-ul am reusit sa-l cumpar de la un domn deosebit ,deoarece fostul aparat am reusit sa-l ard acum 40 de ani cand l-am pus pe 127 de volti.De acest aparat de radio inca nu am gasit,eu nu am avut asa ceva,a avut un bun prieten ,la care mergeam toata ziua la el sa ascultam discuri cu povesti.Aveam vreo 8 ani,adica cum 41 de ani.Parca a fost ieri.Marele meu noroc este faptul ca discurile inca le mai am Link spre comentariu
autom Postat Aprilie 19, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2023 Super amintire. Și eu la fel trec prin stări asemănătoare când vad lucruri care ma teleporteaza când viata era mai simpla.... Link spre comentariu
sk100it Postat Aprilie 19, 2023 Partajează Postat Aprilie 19, 2023 Acum 3 ore, autom a spus: Recunosc ca si eu am aparate cu valoare sentimentala.De exemplu un aparat de radio Orizont din 1961,care a fost cumparat de tata cu primul lui salariu,iar acest radio a fost cumparat in rate.Inca nu i-a venit randul la o servisare completa.E greu tare,intr-adevar cu amintirile Link spre comentariu
florinmar Postat Aprilie 19, 2023 Partajează Postat Aprilie 19, 2023 Acum 10 ore, autom a spus: Bună dimineața. Știu ca nu e vorba de bani, dar și timpul costa bani. Mulțumesc pentru mana întinsă. Trebuie sa ma recompensez fata de dvs. Am de gând sa va fac un cadou. Am ceva foarte apropiat de sufletul meu, ceva ce nunai dvs ați aprecia. Este vorba de un aparat pe lămpi, vroiam sa îl pun undeva la o casa rustica. Vad ca se amână proiectul cu casa și mai bine dau aparatul cuiva care îl apreciază. Și aparatul asta are o poveste oarecum trista, mi l-a dat muzeograful principal de la muzeul pompierilor, cel de la foișorul de foc. După nici o luna, acest om minunat, a decedat. Parca numai aparate cu impact emoțional am . În funcție de program , îl scot din locul de depozitare și vi-l aduc. Astept cu interes sa il fac funcțional Link spre comentariu
autom Postat Aprilie 20, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2023 D-le Florin, Am umblat în,,pestera lui Aladin,, și am scos la vedere aparatul primit cadou de la răposatul muzeograf. CU TOATA inima vi-l fac cadou daca îmi dați acest privilegiu. Voi încerca să micșorez pozele sa fie primite de forum. Este vorba de acest aparat: https://www.radiomuseum.org/r/eaw_at660wk3_at_660_wk_3.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum