laur82 Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Buna seara! Am primit o tableta lenovo defecta, nu stiu ce model este . Problema ei este urmatoarea apare logo-ul , apare robotelul si sub scrie se efectueaza stergerea dupa care apare robotelul mort cu semnul exclamari si atat. Se poate face ceva? Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 pare defect de soft,daca nu a chinuit.o cineva inainte,sa o fi root-at ,se poate rezolva de un cunoscator cu ,sofrtul adecvat ,programul adecvat si cablu usb la pc,dar tablete lenovo sant destule,sa se merite restaurata,sa mai faca fata la cerintele ,actuale pe ethernet Link spre comentariu
laur82 Postat Martie 14, 2023 Autor Partajează Postat Martie 14, 2023 Cred ca a mai fost chinuita. Link spre comentariu
laur82 Postat Martie 14, 2023 Autor Partajează Postat Martie 14, 2023 Vreo idee cam ce as putea sa incerc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 1 oră în urmă, iuliantv a spus: un cunoscator cu sofrtul adecvat ,programul adecvat si cablu usb la pc, Pare ca ai primit solutia... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum