doru3160 Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 La 13.03.2023 la 3:18, PavelR a spus: Au fost in noiembrie la lidl cu 55 lei , la vremea respectiva anuntasem intr-un post ca se gasesc . Probabil o sa mai aduca . Ce pot spune e ca nu sunt prea calitative , 55 lei e un pret ok , dar fix dublu , adica 110 lei clar nu merita Am luat si eu acum ceva timp in urma, nici nu mai retin cat a trecut. Doua bc.In tot cazul, e mai mult de 2 ani de cand le am pe perete, ca s-au decolorat si etichetele de la soare. Sertarele sunt ok, inca. Asa e, pretul a fost convenabil. Cam slabe separatoarele din sertar, in sensul ca se ridica usor si se amesteca piesele, dar pot fi folosite. Daca mai baga din nou, nu cred ca le mai pupam cu acelasi pret. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Acum 20 ore, Ionut A. a spus: Mda...alea de la Mivarom nu sunt pe stoc si m-am uitat la ei pe oferta, exact ceea ce imi place de la ei din oferta nu sunt pe stoc. Mai caut un pic pana ma decid pentru varianta Hornbach. Așa e la Mivarom, au site-ul ăla degeaba. Asta nu e ok? https://www.emag.ro/ELFORUM/pd/DJNSBCBBM/ Link spre comentariu
Ionut A. Postat Martie 14, 2023 Autor Partajează Postat Martie 14, 2023 Acum 8 ore, okean a spus: Saptamana viitoare baga niste organizatoare duble, poate vor fi si cu 33 de setare, sincer am si unul din prima serie..." still strong " Sa speram.... Link spre comentariu
PavelR Postat Iulie 25 Partajează Postat Iulie 25 În catalogul de luni 29 iulie la lidl au băgat organizatoare cu 33 sertare la 50 lei, aviz amatorilor Link spre comentariu
Stefan Postat August 3 Partajează Postat August 3 Pentru cine este interesat le găsește în LIDL tot la 50 lei. A fost foarte greu să reziste tentației dar nu mai am loc pentru așa ceva. Link spre comentariu
iora Postat Octombrie 6 Partajează Postat Octombrie 6 Sunt cat de cat ok, dar plasticul e moale si subtire, nu au opritor , se rastoarna usor, dar pretul e mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum