Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sertare stocare componente

Postări Recomandate

Salut!

Ma tot uit pe net de ceva timp si nu gasesc de unde as putea cumpara acele cutiute tip sertar in care se pot tine componente electronice. Mai sunt firme care fac asa ceva sau pot fi comandate de undeva? Cand esti incepator aduni componente din dezmembrari in tot felul de cutii dar te iau dracii pana gasesti ceva ce crezi ca ai.

Multumesc anticipat pentru ajutor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, George a spus:

@PavelR asta e acelasi cu cel din Lidl? Mi se pare ok, sertarul de jos ma deranjeaza ca as fi preferat sa fie mai multe sertare mici. O sa ma uit in Lidl dar slabe sanse sa mai aduca. Oricum, e schema sa iei la 55 Lei si sa vinzi la 110 din lipsa de optiuni in piata...cei ca mine vor cumpara oricum mai devreme sau mai tarziu :scarpin

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Ionut A. a spus:

Oricum, e schema sa iei la 55 Lei si sa vinzi la 110 din lipsa de optiuni in piata...cei ca mine vor cumpara oricum mai devreme sau mai tarziu :scarpin

Oho și câte alte opțiuni sunt... bani să ai.

https://www.google.com/search?q=organizator

Asta chiar are un preț decent

https://www.hornbach.ro/p/cutie-metalica-depozitare-organizare-320x140x470-mm-37-casete/962425

https://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/organizator-sertare-p-3866

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Stefan a spus:

Am cautat toata noaptea si nu am dat de ele. Ambele imi plac si acu sunt in dilema. Cel de la Hornbach e mai scump dar are rama metalica si posibilitatea de prindere pe perete + ca are separatoare ptr sertare ca accesorii ceea ce bifeaza 2 chestii ce mi le doream iar cel de la Mivarom imi place ca e modular si poti cumpara mai multe si le poti "lega" intre ele iar pretul e extraordinar de bun/numar sertare. Multumesc foarte mult pentru link-uri, acu depinde de mine.

Cu respect! :aplauze

Link spre comentariu

@Ionut A. la mivarom este o comanda minimă, verifica ce scrie cu roșu pe banda galbenă și nu te entuziasma până nu ai confirmarea de livrare, uneori nu sunt pe stoc chiar daca pe site scrie altceva. Compară și dimensiunile/calitate/preț/costuri livrate 

.. și nu te limita doar la căutările mele.

Am și eu un organizator mic de la mivarom dar nu îl folosesc fix din cauza prinderii, adică nu e prins de nimic și am pățit să dau peste el răsturnând aproape toate sertarele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări