merck Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 (editat) Acum 10 minute, Sharky a spus: Bai toti vor profit indiferent de natie. Nu-i adevarat! Uite o lista cu romani patrioti care nu au vrut profit: Vantu, Niculae, Copos, Nastase, Tender, Iacobov, Pinalti, Becali si lista este foarte lunga! Toti patroti! Au facut puscarie ... pentru un popor de idioti! Patriciu a scapat de puscarie . Sper ca stiti de gluma, nu? Sa revenim la cele normale . Editat Martie 14, 2023 de merck Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 14, 2023 Autor Partajează Postat Martie 14, 2023 1 oră în urmă, BRANCA a spus: DjLeco2021.Nimic nu s-a schimbat în structura acţiunilor din capitalism,aşa cum era prezentată în manualul de Economie Politică.În fond cartea era făcută cu "materialul" real al "subiectului"... Aici nişte crâmpeie din mărturiile unui "economic hitman": https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/pasaport-diplomatic-john-perkins-asasin-economic-romania-nu-trebuie-sa-permita-sa-fie-exploatata-312487 Nu stiu, pe vremea mea nu se facea economie la scoala, ori nu-mi mai aduc eu aminte... Ce e interesat de aici este faptul ca jmecherasii si-au scos banii inainte de colaps (nu am certitudinea ca datele sint 100% acurate): Gregory Becker, CEO, a vândut 11% pe 27 februarie 2023. Michael Zucker, consilier general, a vândut 19% pe 5 februarie. Daniel Beck, director financiar, a vândut 32% pe 27 februarie. Michelle Draper, CEO, a vândut 25% pe 1 februarie. Ba, chiar si-au luat si "bonusurile"... https://nypost.com/2023/03/12/silicon-valley-bank-gave-out-bonuses-right-before-collapse/?fbclid=IwAR03O49ickv40bZLo9ZJk9fy3Lai_Qk2vQBt6d6kYGiU0PkIH_mJSIeSwyY Link spre comentariu
merck Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Acum 6 minute, antemir a spus: Este o mare incregătură de actionariat la compania din Olanda care detine 94% din RDS-RCS ... Ideea este că o mare parte din profit pleacă din tara. Nu mai poate Teszari de grija noastră. Exact cum făcea si UPC (care, culmea, tot in Olanda isi are sediul pentru operatiunile din Europa). De ce ti se pare culmea? Te-ai intrebat macar de ce Olanda? Ca asa intelegeai unde este buba. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 "Nu-i adevărat"!Iată o listă cu "patrioţi" care n-au vrut profit: Johanis Ciucă Ciolacu Rareş Bogdan Radu Oprea Ionuţ Stroe ş.a.m.d. că n-ajung 1000 de pagini pt aleşii neamului care "luptă" pentru noi,cu "şlagăru: "Baroni din toate partidele uniţi-vă"! Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Alesii neamului sunt pusi tot de noi acolo. Astia fura dar si fac, javrele ale trotinetiste sunt vandute strainilor s.a.m.d. Vorba aia ,, toti is la fel,,. Ne lamentam degeaba. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Cine i-a votat?De vreo 8-10 ani nu mai calc în secţiile de vot..Am ajuns la concluzia soţiei că nu merită să ne consumăm de pomană.Vorba aia "una se promite şi alta se face"!... Link spre comentariu
merck Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Acum 14 minute, antemir a spus: Pentru ca s-ar putea sa descoperim ca cei care se fac ca-si fac concurenta cu ofertele prin Romania sa aiba un "tatic" comun. D-aia. N-ai sa intelegi niciodata latura asta a afacerilor cat timp esti imbracat in haine de bugetar. Faptul ca firma X detine un procent n din actiunile firmei Y nu inseamna ca firma X nu este concurentul feroce al firmei Y! Am dat mai sus exemplu cucului care isi pune ouale in cuiburi straine. Astfel are garantia ca nu va disparea (falimenta in cazul bogatului) niciodata. BlackRock detine 6,77% din Apple, 6% din CocaCola, 7% din McDonalds, 7% din Starbucks, 8% din Pepsi si lista este lunga. Vanguard detine 7,72% din Apple, 8,12% din CocaCola si cauti si singur cat are la celelalte companii. Nu am stat sa caut cifrele din 2022, pentru ca ei isi maresc sau isi micsoreaza numarul de actiuni in functie de pretul pietei. Vand cand este scump si cauta sa le rascumpere cand se ieftinesc, ca asta le este meseria. Ideea este sa intelegi ca ambele firme sunt cuci si depun ouale in multe cuiburi. Mai jos ai cireasa de pe tort (isi plaseaza fiecare cate un ou in cuibul celuilalt ): Top 10 Owners of American Vanguard Corp Stockholder Stake Total value ($) BlackRock Fund Advisors 14.24% 87,901,790 si reciproca: Top 10 Owners of BlackRock Inc Stockholder Stake Total value ($) The Vanguard Group, Inc. 8.62% 8,924,018,460 Dupa afirmatia/gandirea ta astea doua au un tatic comun, in realitate ... sunt doar niste colaci de salvare. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Acum 11 ore, merck a spus: Si daca nu ai income mare nu pot sa faci outgoing. Ne-am dat dracu'! de furculision nu amintesti nimc? Acum 3 ore, BRANCA a spus: Au luat grecii telefonia fixă română şi-au avut nişte preţuri cumplit de mari!Au venit ceilalţi cu telefonia mobilă şi-au jupuit românii! Daca milioane de romani si-au permis sa plateasca serviciile grecilor, inseamna ca nu au fost cumplit de mari! iar succesul neasteptat al te;lefoniei mobile in RO va contrazice si el! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Acum 2 ore, BRANCA a spus: Cum se explică profiturile uriaşe ale multora? Da, e ciudat! firma care sa faca profit? si sa-l vrea cit mai mare? unde s-a mai pomenit una ca asta!? Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Marele Savant.Nu te supăra da' stai prost cu memoria.Românii "şi -au permis" să plătească tarifele grecilor,că n-au avut alternativă în telefonia fixă!La preluarea de către greci toţi lingăii din presă promiteau scăderea tarifelor şi s-a întâmplat exact contrariul. Iar la telefonia mobilă s-a uitat că f mulţi nu-şi permiteau la început tarifele...De unde a ieşi chestia aia "dau un bip şi sună-mă tu"?De ce vorbeam scurt ca să nu ne taxeze în draci?Şi acolo au scăzut tarifele puternic după ce a intrat RDS-ul pe piaţă! Link spre comentariu
merck Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Pe tine te deranjeaza ca nu esti connaisseur, sau cum? Daca te intreb: de ce in Romania creditele in franci elvetieni au mers (deci cand alte banci te refuzau, OTP Bank te credita in franci elvetieni) si la SVB au dat-o in bara cu imprumuturile la start-up, ce imi raspunzi? Ca doar ambele banci au creditat ce alte banci refuzau, dar una a "dezvoltat o moda", alta a dat faliment. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Acum 44 minute, BRANCA a spus: Cine i-a votat?De vreo 8-10 ani nu mai calc în secţiile de vot..Am ajuns la concluzia soţiei că nu merită să ne consumăm de pomană.Vorba aia "una se promite şi alta se face"!... Intocmai ca ei au votantii lor, daca nu te-a interesat si i-ai lasat pe ei sa aleaga pt. tine, ar trebui sa fii si acum indiferent! Link spre comentariu
merck Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Acum 6 minute, antemir a spus: Comenteaza subiectul Pai arata-mi un post in care nu am nimic legat de subiect. Te-am intrebat ceva ... si ploua. Mai pun eu o informatie picanta: cica unul din managerii de la SVB are in CV si Lehman Brothers . Unii analisti glumesc ca "are omu experienta la falimente". Cum o fi oare? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 Acum 3 ore, BRANCA a spus: Văzui Bidonu pe sticlă că a preluat statul banca Silicon.Spune că toţi deponenţii vor fi despăgubiţi,dar nu din banii contribuabililor...Întreb şi eu,din ai marţienilor? În SUA nu e comunism ca să naţionalizeze statul băncile. Garantarea depozitelor sub $250.000 e făcută de FDIC. La noi e făcută de FGDB pentru sume pînă în €100.000. Dacă pică banca şi ai mai mult în cont, ghinion: recuperezi garantat doar limita respectivă. Mă amuză cum crezi analiştii pe cuvînt, fără să înţelegi o iotă din sistemul bancar (şi nu numai). Nu ne ţii şi nişte cursuri de finanţe? Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 (editat) Antemir.Fă o listă cu aleşii poporului din toate partidele,de la stânga la dreapta.Apoi trece la fiecare ce studii are,cu ce s-a ocupat în viaţă până acum şi ce avere are.Pe urmă îmi spui dacă găseşti vreunul care ar fi trebuit votat!! Privitor la băncile astea am zis că e ciudat,dacă nu suspect,cu falimentarea.Îmi vine greu să cred că într-o perioadă în care nu e criză financiară să o dea în bară!Totuşi vorbim de nişte specialişti,nu de piţifelnici economici! De asta făceam vorbire de "zvonistică" şi nu ştiu dacă o să aflăm vreodată de "coautori"... Iar cu Bidonu e clar.A spus "negru pe alb" că nu din banii contribuabililor se va face despăgubirea! Editat Martie 14, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
Postări Recomandate