Sharky Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 https://www.cnn.com/2023/03/11/business/stablecoin-circle-silicon-valley-bank/index.html S o mai zis cu un alt "bitcoin" stabil. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 Daca Usdc ul se dupe dupa terra luna va fi un black swan si preturile ae vor duce in jos. Baietii destepti se vor bucura si vor acumula crypto la pret mic. Inca nu sunt convins ca e finalul pentru usdc. S a incercat in trecut si destabilizarea USDT si nu s a reusit. Si chiar daca moare usdc, usdt ,busd si alt stable coin crypto monedele tot vor supravietui. Si asta ar trebui sa ne bucure ca avem posibilitatea de acumulare la preturi mici... Nu la 60k bitcoin Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 Cu mențiunea ca nu stii care urca. Oricum toate au fost speculative in mare proporție. Banii tipariti s au dus aici si pe acțiuni la firme debutante de tăiat frunza la caini. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 (editat) Ciudat cum se duc băncile astea pe zvonistică...Iar privitor la criptomonede probabil nu deranjează încă semnificativ,că altfel erau "sugrumate" de mult timp. Ciudată şi piaţa asta internaţională în care se vântură,la greu,nişte bani virtuali într-o veselie. O să mor şi n-o să înţeleg de ce SUA poate tipări dolari fără acoperire şi nu se întâmplă nimic,iar dacă am face-o noi înseamnă inflaţie şi devalorizarea monedei naţionale! Editat Martie 13, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
merck Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 (editat) Acum 42 minute, BRANCA a spus: Ciudat cum se duc băncile astea pe zvonistică...Iar privitor la criptomonede probabil nu deranjează încă semnificativ,că altfel erau "sugrumate" de mult timp. Ciudată şi piaţa asta internaţională în care se vântură,la greu,nişte bani virtuali într-o veselie. O să mor şi n-o să înţeleg de ce SUA poate tipări dolari fără acoperire şi nu se întâmplă nimic,iar dacă am face-o noi înseamnă inflaţie şi devalorizarea monedei naţionale! Care monenda mai are astazi acoperire? Sa-ti raspund la intrebarea ta cu o intrebare: daca tot tiparesc dolari "fara acoperire" de ce nu maresc aceasta cantitate de dolari tipariti? Sa nu-mi spui ca tiparnita merge 24/24, 7/7 deci nu se pot tipari mai multi. Asa ai sa iti dai seama ca nu chiar se tiparesc dolari "fara acoperire". Editat Martie 13, 2023 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 Branca e campion la neînțeles chestii elementare. Sa tiparesti e o cârpeală, sabie cu doua tăișuri. Noi nu tiparim pt ca nu e nevoie ca norocul. Daca am tipari am avea numai de pierdut si niste smecheri de câștigat. Plus nu e nici o zvonistica. Lumea are nevoie de bani acu ca nu se mai dau credite asa usor. Creditele cu dobanda mica au devenit cu dobanda mare. Iar statul american nu ma tipărește bani. Dar nu mai stau sa explic. Cine nu pricepe nici macar atat... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 merck.Eu nu sunt savant la finanţe.Am auzit asta cu dolarul american "counterfeit" de f multă vreme.Ultima dată de la un fost ministru de finanţe RO,care făcea zicere de tiparniţa americană "fără număr"! Acu' pun şi eu o întrebare,de ce se vorbeşte,inclusiv de specialişti,de tipărire "excesivă" de dolari?Tocmai la "cantitate" se referă mulţi... Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 Pt ca fix aia fac. De nevoie nu de voie. Am explicat mai sus de ce. Tu pui aceleasi intrebari. Nu mai bine ai sta sa citesti? Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 Eu nu ştiu cum "pricepeţi chestii elementare",pe care nu le pricep nici specialiştii!De tipărirea "fără număr" a dolarilor americani se vorbeşte din pandemie.Iar banca din Silicon Valley,spunea azi un analist,s-a prăbuşit din cauză că s-au retras bani la greu.Sâ nu-mi spuneţi că,brusc,toţi ăia au avut,deodată,nevoie de bani! Taman de zvonistică se vorbeşte în articol! https://www.google.com/amp/s/www.libertatea.ro/stiri/banca-silicon-valley-prabusit-faliment-a-doua-banca-majora-faliment-din-2008-4476325/amp Link spre comentariu
ratza Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 Acum 2 ore, BRANCA a spus: Ciudat cum se duc băncile astea pe zvonistică Nu se duc pe zvonistică, se duc din cauza investiţiilor proaste şi a lipsei provizioanelor. Acum 2 ore, BRANCA a spus: O să mor şi n-o să înţeleg de ce SUA poate tipări dolari fără acoperire şi nu se întâmplă nimic,iar dacă am face-o noi înseamnă inflaţie şi devalorizarea monedei naţionale! Fix aia s-a întîmplat şi la americani. Devalorizarea monedei e benefică în anumite cazuri. Acum 24 minute, BRANCA a spus: Iar banca din Silicon Valley,spunea azi un analist,s-a prăbuşit din cauză că s-au retras bani la greu. La fel ca orice altă bancă la care s-ar decide toţi clienţii să-şi retragă banii simultan. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 Acum 2 ore, BRANCA a spus: Ciudat cum se duc băncile astea pe zvonistică...Iar privitor la criptomonede probabil nu deranjează încă semnificativ,că altfel erau "sugrumate" de mult timp. Ba din contra, deranjeaza foarte tare si se incearca constant destabilizarea lor. Unele atacuri reusesc, altele nu. Iar bear marketul este perioada ideala pentru a nenoroci asemenea asset uri. Exemple recente : Terra Luna, Celsius, FTX si... Ursul inca e pe wall streat deci nu stim care va fi urmatorul. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 Vai branca, dar de ce nu te pui sa citesti ceva? Nu mai bine citesti ce scrie in imaginea ta de profil? Dj vas, degeaba ca nu le ataca nimeni direct. Crypto e hai sa bag banii in ceva ca poate se înmulțesc. Asta cand iti merge bine. Cand totul merge rau, hai sa scot din bani daca tot ii am. Si cum in sua deja e recesiune de mai bine de jumătate de an e clar ca majoritatea o duc mai rau. Ca altfel n ar fi recesiune. Deci toti vor sa scoata bani, nu sa bage. Deci valoare scade. Nu e nici o constipatie la mijloc. Pur si simplu atat valoreaza, mai ales ca n au nimic in spate, e doar încrederea care le o acorda oamenii. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 Îmi place că le "ştiţi" pe toate şi vă pricepeţi la toate,cam ca la fotbal.Chiar mă întreb ce rost mai au atunci specialiştii,analiştii economici.Propun să-i dăm la gunoi! Şi iarăşi vă aduc aminte de "caritasul" bursier,unde zvonistica creşte sau scade preţul acţiunilor.Mă mir că nu jucaţi acolo,dacă le pricepeţi pe toate... Link spre comentariu
ratza Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 Eu chiar am acţiuni, doar că investesc în companii serioase, nu joc la loz în plic. E diferenţă foarte mare. Dacă vrei să faci profit, caşti gura la ce zic analiştii economici şi faci fix pe dos. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Şi iarăşi vă aduc aminte de "caritasul" bursier,unde zvonistica creşte sau scade preţul acţiunilor.Mă mir că nu jucaţi acolo,dacă le pricepeţi pe toate... Eee de unde stii ca nu "jucam"? In ziua de azi durează câteva minute sa cumperi crypto sau acțiuni, nu mai e un secret pentru nimeni. Dar daca si scoți bani din asta e cu totul alta treaba, eu unul m-am lămurit ca nu mă pricep nici la asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate