DjLeco2021 Postat Aprilie 5, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2023 (editat) Acum 3 ore, dumitrumy a spus: CITAT: I agree! Papacioc la globalism si globalisti, fara exceptii, la toti in egala masura! Editat Ieri la 16:07 de DjLeco2021 Da, este parerea mea si am spus-o inainte sa imi raspunda antemir, practic inainte sa intre cu mine in discutie pe tema globalism. Oricum vesnic papacioc, globalismului si tot ce tine de el, de la A la Z. Editat Aprilie 5, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Putem să luăm mama mijloacelor de transport dacă n-au cum circula nerestricţionat! Dimineata, fac pana la job in functie de trafic, intre 15 si 30 min. Cu transportul in comun intre 40 min si mai bine de o ora. Deci mai bine decat dublul timpului, pierdut, ca sa nu mai zic de confort. Una e sa mirosi aer proaspat in masina, alta e sa respiri miros de transpiratie in autobuz sau tramvai. Si cel mai rau consider eu, ar fi faptul ca nu e predictibil. Niciodata nu stii cat mai ai de asteptat pana vine caruta in statie. Cand l-ai prins, deja iti poti face calcule in cat timp ajungi. Nu mai vorbesc de vreme, cum e acum plina iarna. Cum crezi ca imi vine sa las masina acasa si sa ma vantur cate o ora si mai mult, in transportul in comun? Si apoi, l-am impuscat pe unu ca nu ne dadea acces la masini si combustibil. Acum cand sa zicem ca e bine, ne intoarcem de unde am plecat acum 40 ani? Acum pe cine ar trebui sa impuscam? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Aprilie 5, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Pe toti, de la A la Z, toti cei ce au guvernat tara asta din 1990 incoace, fara exceptii! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 In Cluj pe cateva linii s a optimizat transportul asa incat ajungi la fel de repede sau chiar mai repede cu busul. Prioritatea la semafor, banda separata. Plus ca nu iti bati capul cu parcarea. Din pacate nu se poate aplica peste tot, dar repet in cartierele vechi pt ajuns in centru sau relativ centru e mai facil cu busul evident e si in funcție de cat de departe esti de stație. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Acum 37 minute, DjLeco2021 a spus: Pe toti, de la A la Z, toti cei ce au guvernat tara asta din 1990 incoace, fara exceptii! Daca as sti ca se rezolva ceva, m-as oferi voluntar, ca este ceva de treaba. Si as pune cate doi unu in fata celuilalt, ca sa fac economie la cartuse. Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 (editat) Eu le-as confisca toate averile si i-as pune la munca cu salariul minim pe economie. Iar cand ajung la pensie sa traiasca cu o pensie de 1200 lei. Impuscarea ar fi o moarte usoara si rapida! Chinuiti la maxim..la fel cum fac ei cu poporul roman. Editat Aprilie 5, 2023 de mac01 Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 (editat) Hai fugi de aici ca straini-s de vina. Si oricum sunt toti la fel. Noi nu avem nici o vina ca-i votam sau lasam pe altii sa aleaga pt. noi. Cat a fost Octavian Berceanu la garda de mediu, incepuse sa se miste ceva cu gunoaiele si poluarea, cum a intrat loaza incompetenta a unui baron local, cum strainii sunt de vina ca noi suntem groapa de gunoi a Europei. Editat Aprilie 5, 2023 de AlpHs00 Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Eu zic sa va luati o camera, nu va mai chinuiti pe aici... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 1 oră în urmă, AlpHs00 a spus: Cat a fost Octavian Berceanu la garda de mediu, incepuse sa se miste ceva cu gunoaiele si poluarea, cum a intrat loaza incompetenta a unui baron local, cum strainii sunt de vina ca noi suntem groapa de gunoi a Europei. Deci tarile prietene din EU nu au nici o vina ca permit exportul de gunoaie intr-o alta tara EU??? Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Tarile prietene au controale vamale si verifica tot ce pleaca de la ei din tara. Eu cred ca compari UE cu UK. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 (editat) Cum compar UE cu UK? Cu UK, da, exista controale vamale la ce intra/iese, dar in interiorul UE nu se mai fac controale vamale, nu verifica nimeni ce pleaca sau ce intra! tocmai asta e baza traficului de deseuri! controale se fac prin sondaj, deci se gasesc sau nu gunoaiele! exact asta e baza liberei circulatii de marfuri si servicii. Si apropo, nici la intrarea in UE, in marile porturi sau huburi de marfuri nu se poate verifica fiecare container sosit. Si aici, verificarea se face prin sondaj, sau in urma analizelor de risc! In rest, vamuirea se face scriptic, dupa documente, nu este posibila verificarea a tot ce intra. Scria pe undeva ca sub 10% din containerele sosite in EU sint verificate fizic. Editat Aprilie 5, 2023 de Marele Savant Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 (editat) Cat timp se respecta Directiva 2008/98/CE , importurile si exporturile de deseuri nu sunt interzise intre tarile membre. Nu este vina tarii exportatoare ca in tara importatoare nu se respecta regulile iar garda de mediu si politicul romanesc pe care incerci dumnata sa-l albesti este corupt pana-n maduva oaselor. Editat Aprilie 5, 2023 de AlpHs00 Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Aprilie 5, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Acum 2 ore, mac01 a spus: Eu le-as confisca toate averile si i-as pune la munca cu salariul minim pe economie. Iar cand ajung la pensie sa traiasca cu o pensie de 1200 lei. Impuscarea ar fi o moarte usoara si rapida! Chinuiti la maxim..la fel cum fac ei cu poporul roman. Da, corect! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Acum 1 oră, AlpHs00 a spus: Cat timp se respecta Directiva 2008/98/CE , importurile si exporturile de deseuri nu sunt interzise intre tarile membre. Nu este vina tarii exportatoare ca in tara importatoare nu se respecta regulile iar garda de mediu si politicul romanesc pe care incerci dumnata sa-l albesti este corupt pana-n maduva oaselor. Problema este alta! in RO nu ajung ca deseuri, aici e smecheria! Asa ca este exact vina tarii exportatoare ca in acte se scrie una si in realitate se trimit gunoaie! credeam ca stie toata lumea despre ce e vorba! Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 (editat) Ok aia au interes, vor sa scape de gunoi si il trimit noua sub diferite forme. Atunci te intreb, autoritatile noastre ce fac? Sunt chioare sau doar rau intentionate si vad din acest ghesift o vaca de muls? Editat Aprilie 5, 2023 de AlpHs00 Link spre comentariu
Postări Recomandate