Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O banca importanta a colapsat, Silicon Valley Bank, incepe tavalugul? Pareri?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 381
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 3 ore, doru3160 a spus:

Vine vremea cand cei care au vandut tara asta vor da socoteala pt faptele lor. Chiar daca generatia asta nu va apuca acele vremuri. 

Nu au venit pana acum asemenea vremuri si nici nu vor veni :rade:. La noi se prescrie pe banda rulanta! Odata prescris ... ura si la gara! 

Link spre comentariu
Acum 11 minute, doru3160 a spus:

Mi s-a stricat globul și nu mai stiu ce va fi peste ani. 

Va fi mai rau :84. Daca este sa dau cifre (bine eu vorbesc de milioane de muncitori nu de cativa care freaca menta), in trecut dintr-o 100 de euro (se facea o haina, o masina, un bloc, orice) muncitorul primea 75%, acum dintr-o 100 de euro muncitorul primeste 60% (in scurt timp cred ca se ajunge la juma-juma cu patronu'). Si asta din 1980 in coace. Deci iti dai seama care este trendul. Basca ca se mareste varsta de pensionare sa poti fi muls mai mult (daca refuzi si te pensionezi anticipat, esti penalizat!:rade:), nu care cumva sa te odihnesti la varsta X :d

Acum 3 minute, Nikk a spus:

Ura si la Italia, Grecia, UK, etc. , fara prescriptie .

Pai ce acolo nu-s tot oameni? :57

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Sharky a spus:

Si patronul poate fi ars. Cum sa iei de la unul care vinde la suprapreț?

Asta e sport in Cluj,ceri cat nu face.

Nu e problema, exista internet, cauti variante.

Daca unii cer cat nu face si nimeni nu plateste ... isi revin imediat si cer preturi decenta, insa aveti multi in Cluj care platesc desi nu face! Ti-am zis ca aveti bilete de avion la pret de Lufthansa sau BritishAirways. Cum naiba s-au ajuns la preturile alea? WizzAir din Bucuresti are preturi mult mai mici tot spre aceleasi destinatii. 

De imobiliare nici nu mai pomenesc. S-a ridicat Florestiu' de nu-i adevarat! 

Esti miez daca arunci cu bani. Te stie lumea de barosan! Si se pare ca le place clujenilor sa pozeze in barosani. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Clujul e un oraş care s-a dezvoltat catastrofal.E bun de exemplu pentru "aşa nu"!Asta arată că primarii şi arhitecţii oraşului s-au mânjit sau n-au avut creier!...

Nu vreau să mă refer decât la două lucruri.Primul e Floreştiul,ce gâtuie ìntrarea în oraş.Al doilea,dezvoltarea oraşului aiurea pe dealuri,ce crează probleme uriaşe de alimentare cu apă şi cu canalizările.Nu mai vorbesc de consum de combustibili şi curent electric...

În fond cam nicăieri în ţară nu s-a aplicat experienţa Vestică de dezvoltare a oraşelor mari prin sateliţi.Nu mai vorbesc de arhitectură şi de spaţii verzi.Băgăm la greu betoane,astfalt şi poluare!

Link spre comentariu

:rade:.

Ai fost macar la Cluj? Hai sa le luam pe rand.

Unde ai vrea sa se dezvolte daca nu pe dealuri? In pesteri?

Probleme de alimentare cu apă? Care? Unde? Cat de des?

Cartierul zorilor, pe dealuri e cartier comunist, Gruia e mai de dinainte. Erau si aia mânjiți?

Florești gâtuie?

Florești e gard in gard cu Clujul, la fel si Apahida si Dezmir in Est.

Practic Clujul s a extins in Florești si Apahida ca doar nu crezi ca niște țărani agricultori au ridicat blocurile si florestenii s au inmultit ca iepurii.

Spre Cluj se migrează de mai bine de 100ani.

Totodata Sunt singurele zone de campie, pe axa est vest, ca pe nord sud ai dealuri care deocamdată sunt goale, desi sudul, Feleacu se construiește in draci.

Propune tu niste solutii, cum ar fi trebuit sa se dezvolte intr un mod ideal.

Si tine cont ca aici treaba merge dpdv economic lumea vine, nu doar pleacă.

Si mai scoate capul in lume sa vezi cate orase sunt facute pe dealuri.

Link spre comentariu

Sharky.Să zic că am călcat în Cluj când nu te născuseşi?Când am făcut liceul la Turda treceam periodic pe acolo,inclusiv la meciurile de volei,cu echipa oraşului.Ultima dată am stat vreo lună,acu câţiva ani.

Un oraş îmbâcsit,fără locuri de parcare,scump şi fără "plămân"!Nici măcar frumos nu poţi să zici că e...Arhitectura vai mama ei!Arăta mai bine şi era mai plăcut pe timpuri.

Cum intri din Floreşti în Cluj?Pe "gaura mâţii"??Cum s-a construit acolo?După "plan"?La fel ca pe Feleac,adică haotic?

Oraşul trebuia dezvoltat strict în afara perimetrului vechi,în zone plate,în sateliţi conform unor planuri de sistematizare riguroase.

Construirea pe dealuri a fost moştenirea din vremea lui Ceaşcă,deoarece nu se permitea ocuparea terenurilor agricole...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări