ionutz2013 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Sal! Am si eu problema la un difuzor si anume articulatia s-a crapat putin. Exista vreo solutie sa il repar singur? El functioneaza ok dar cand dau volumul tare se aude putin distorsionat din cauza acelei crapaturi. Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Nu, orice incercare de carpire este sortita esecului. Chiar daca nu imediat, in scurt timp. Solutia corecta este inlocuirea completa a suspensiei. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 10, 2023 Autor Partajează Postat Martie 10, 2023 Acum 6 minute, Shambala a spus: Nu, orice incercare de carpire este sortita esecului. Chiar daca nu imediat, in scurt timp. Solutia corecta este inlocuirea completa a suspensiei. Pai si de unde gasesc acea suspensie? Sau unde sa fac asta? Nu sa coste cat ar face difuzoru sau mai mult Link spre comentariu
dem3ntor Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Merge lejer cu adeziv gumat, gen prenandez. Am unu 'reparat' de 3 ani. Mergi cu incredere. Daca nu va tine, abia atunci poti inlocui suspensia. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 10, 2023 Autor Partajează Postat Martie 10, 2023 Pai am adeziv t7000 cu care lipesc displayele pe rame la tel. Cand se intareste se face ca un cauciuc. Am mai lipit pe margine unde era desprinsa articulatia de membrana. O fi bun si pt fisura aia? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Ce diametru are acel difuzor? Ca sa-ti pot recomanda suspensia corecta. Este relativ ieftina, si vine si cu adezivul special pentru ea. Un pic de dibacie si se lipeste usor, atat timp cat nu tragi prea tare intr-o parte de con va ramane centrat. Conul banuiesc ca este de hartie tratata. Vad ca ai si al doilea con pentru frecvente medii si inalte. Este un difuzor mai vechi de banda larga. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Pe timpuri era cineva care le lipea cu polistiren dizolvat în solvent.Nu ştiu ce mai găseşti azi,posibil să meargă cu acetonă. Evident că cea mai bună variantă e înlocuirea... Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 10, 2023 Autor Partajează Postat Martie 10, 2023 Acum 29 minute, wally_gatter a spus: Ce diametru are acel difuzor? Ca sa-ti pot recomanda suspensia corecta. Este relativ ieftina, si vine si cu adezivul special pentru ea. Un pic de dibacie si se lipeste usor, atat timp cat nu tragi prea tare intr-o parte de con va ramane centrat. Conul banuiesc ca este de hartie tratata. Vad ca ai si al doilea con pentru frecvente medii si inalte. Este un difuzor mai vechi de banda larga. Are aprox 10 cm diametru Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Daca tin minte bine din celalalt topic astea-s difuzoarele gasite pe marginea drumului? Gasesti difuzoare auto de 10cm tot inainte pe site-urile de SH. Nu le cumpara nimeni pentru ca masinile moderne nu prea mai folosesc difuzoare sub 16cm. Poti sa iei ceva de firma cu 30 de lei. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 10, 2023 Autor Partajează Postat Martie 10, 2023 Nu vreau nici prea mari. Da alea sunt difuzoarele gasite. Vreau sa fac o boxa portabila iar difuzoarele sa fie in capetele ei, boxa arata ca un tun de bass sau ca un tub la capetele lui fiind difuzoare Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Acum 2 ore, bmwh548 a spus: Daca tin minte bine din celalalt topic astea-s difuzoarele gasite pe marginea drumului? Gasesti difuzoare auto de 10cm tot inainte pe site-urile de SH. Nu le cumpara nimeni pentru ca masinile moderne nu prea mai folosesc difuzoare sub 16cm. Poti sa iei ceva de firma cu 30 de lei. Găsești difuzoare, dar pentru 5w trebuie ceva spl la ele, nu orice strachina de difuzor. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 10, 2023 Autor Partajează Postat Martie 10, 2023 (editat) 1 oră în urmă, sonic11 a spus: Găsești difuzoare, dar pentru 5w trebuie ceva spl la ele, nu orice strachina de difuzor. Mai am un difuzor auto de vreo 15cm diametru dar problema lui este ca se aude foarte incet iar daca apas putin membrana se aude tare doar intr-o anumita pozitie. Membrana nu e sparta bobina pare ok. Si asta tot gasit pe valea prahovei cu niste ani in urma. Nu distorsioneaza dar ma intreb daca il pot repara sau sa renunt la el? Mai am niste difuzoare cu membrana argintie si articulatie de cauciuc, pe ele scrie ca au 50w dar cand am bagat 5w s-au ars dupa vreo 10 min. Nu ma grabesc cu difuzoarele caut ceva bun dar si ieftin, de regula sunt cam scumpe niste difuzoare de calitate. Editat Martie 10, 2023 de ionutz2013 Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 (editat) Acum 41 minute, ionutz2013 a spus: Mai am un difuzor auto de vreo 15cm diametru dar problema lui este ca se aude foarte incet iar daca apas putin membrana se aude tare doar intr-o anumita pozitie. Membrana nu e sparta bobina pare ok. Si asta tot gasit pe valea prahovei cu niste ani in urma. Nu distorsioneaza dar ma intreb daca il pot repara sau sa renunt la el? Mai am niste difuzoare cu membrana argintie si articulatie de cauciuc, pe ele scrie ca au 50w dar cand am bagat 5w s-au ars dupa vreo 10 min. Nu ma grabesc cu difuzoarele caut ceva bun dar si ieftin, de regula sunt cam scumpe niste difuzoare de calitate. La difuzorul de bass sunt întrerupte firele leonice de regula lângă membrana sau lângă conectorul de pe sasiu. Editat Martie 10, 2023 de sonic11 Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 10, 2023 Autor Partajează Postat Martie 10, 2023 1 oră în urmă, sonic11 a spus: La difuzorul de bass sunt întrerupte firele leonice de regula lângă membrana sau lângă conectorul de pe sasiu. Nu e de la alea. A scos fum si acu se aud ca un piezo fff incet si miroase a ars Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 cauta in subiectull ''donatii'' de la rubrica ''bazar'' si posibil sa gasesti acolo difuzoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum