Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imbusuri tip Torx

cipriyan123

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djvas

3

• cipriyan123

3

• doru3160

3

• Ion_Bumbu

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...
La 09.03.2023 la 20:18, cipriyan123 a spus:

( fara yato,goldtools și alte panarame).

Yato o vreme se bucurau de apreciere pe piața de scule. Am și eu câte ceva de la ei, și nu m-au dezamăgit. Poți dezvolta puțin pe tema panaramelor?  Eu ce am folosit de la yato a fost și este ok. Poate mai nou s-au dat cu lumea și fac și ei panarame. Am cumpărat recent scule, niște tubulare, și vad ca n-au pocnit la prima utilizare, nici nu s-au decalibrat. Mulțumesc pt eventuale lămuriri, ca să știu de ce sa ma feresc pe viitor. 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, doru3160 a spus:

Yato o vreme se bucurau de apreciere pe piața de scule. Am și eu câte ceva de la ei, și nu m-au dezamăgit. Poți dezvolta puțin pe tema panaramelor?  Eu ce am folosit de la yato a fost și este ok. Poate mai nou s-au dat cu lumea și fac și ei panarame. Am cumpărat recent scule, niște tubulare, și vad ca n-au pocnit la prima utilizare, nici nu s-au decalibrat. Mulțumesc pt eventuale lămuriri, ca să știu de ce sa ma feresc pe viitor. 

Eu am avut de la ei o trusă de imbusuri și când am avut nevoie sa desfac un șurub mai înțepenit( șurub de fier infiletat în carcasa de aluminiu)s.au rotunjit colturile....bine,am pus și un capăt de țeavă pe imbus. Acum am rezolvat problema,am imbusuri serioase,cu care rezolv și probleme mai dificile. Torxurile Wiha sunt abia primite,nu au fost încă puse la munca. 

IMG-20230318-144742025.jpg

Link spre comentariu
Acum 1 minut, cipriyan123 a spus:

...bine,am pus și un capăt de țeavă pe imbus. 

La glume din astea, cam orice marca transpira. Daca tinea imbusul, se rupea capul surubului. E o vorba, ori se rupe hamul, ori moare calul. :rade:

Eu am avut de curand o experienta urata cu un surub incapatanat. Era un M12 cu cap de 15mm, hexagonal, infiletat in 2006. Pana nu i-am dat cu impact, nici nu a vrut sa miște, si am avut si chei si antrenoare sanatoase. Fezandat inainte cu wd40, flacără, vibratii... nimic nu l-a impresionat. Da, pana la proba contrarie, adica primul rateu, eu mai merg pe yato. 

Link spre comentariu

Eu n-am incercat prea multe. De cca 10 ani folosesc asa ceva. Nu am simtit nevoia sa le schimb cu ceva mai bun. Au facut fata la toate situatiile cu care m-am confruntat. Le port in masina, dar cand am nevoie, le mai folosesc si extra. La ford, fara stelate nici un bec de far nu poti schimba. 

IMG_20230319_114404.jpg

IMG_20230319_114257_edit_178606941142535

Prima data când se rupe sau rotunjește unul, schimb brandul. Deocamdată, au făcut față. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări