doru3160 Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Salutare. Apelez la colegi care stiu semnificatia firelor la o mufa USB cu 9 pini. Intentia a fost sa cumpar un cablu de gata, dar nu am gasit decat pe aliexpres si dureaza minim 45 zile pana ajunge. https://tehnoelectric.ro/cabluri-usb/8645-73516-cablu-usb-a-2x-tata-pe-panou-mufa-9-pini-mama-50cm.html In cateva locuri unde l-am gasit la noi, nu e disponibil, stoc epuizat. Ma gandeam ca il pot ciocani eu din doua mufe USB2 daca cunosc semnificatia pinilor. Daca stie cineva de unde se poate cumpara, ar fi si mai bine. Imi trebuie cu USB 2 tata, nu ca in poza. Din cautarile mele, nu am reusit sa ajung la un rezultat favorabil. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Cauta orice specificatie de FRONT USB Connector pt placa de baza. Sunt Standard Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 7, 2023 Autor Partajează Postat Martie 7, 2023 Da, cred ca e ce trebuie. Culoarea nu conteaza, ci pozitia in soclu si semnificatia fiecarui pin. Nu dadusem de asta pe net. Multumesc. Ramane valabil, daca stie cineva un magazin online care vinde o dracovenie din asta, sunt interesat. Manufacturarea ramane ca ultima solutie. Acum 16 minute, djvas a spus: Cauta orice specificatie de FRONT USB Connector pt placa de baza. Sunt Standard Multumesc. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 am eu Aceiasi adresa ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 7, 2023 Autor Partajează Postat Martie 7, 2023 Da, nu m-au lasat astia sa-mi termin vila... Link spre comentariu
djvas Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Caut maine si trimit poza. Sa nu le expediez degeaba Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 7, 2023 Autor Partajează Postat Martie 7, 2023 Ok, e mai bine așa. Mulțumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 8, 2023 Autor Partajează Postat Martie 8, 2023 Intre timp am adunat cele de trebuinta si il fac singur, ca nu e mare inginerie. Ma speriasem ca nu stiam semnificatia la pini, dar acum ca am aflat-o chiar nu mai e nici o problema. Cam asa va arăta, dar inca nu am facut lipiturile. Multumesc pt ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate