Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa USB 9pini

doru3160

Postări Recomandate

Salutare. 

Apelez la colegi care stiu semnificatia firelor la o mufa USB cu 9 pini. Intentia a fost sa cumpar un cablu de gata, dar nu am gasit decat pe aliexpres si dureaza minim 45 zile pana ajunge. 

https://tehnoelectric.ro/cabluri-usb/8645-73516-cablu-usb-a-2x-tata-pe-panou-mufa-9-pini-mama-50cm.html

In cateva locuri unde l-am gasit la noi, nu e disponibil, stoc epuizat. Ma gandeam ca il pot ciocani eu din doua mufe USB2 daca cunosc semnificatia pinilor. Daca stie cineva de unde se poate cumpara, ar fi si mai bine. Imi trebuie cu USB 2 tata, nu ca in poza. Din cautarile mele, nu am reusit sa ajung la un rezultat favorabil.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

5

• djvas

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da, cred ca e ce trebuie. Culoarea nu conteaza, ci pozitia in soclu si semnificatia fiecarui pin. Nu dadusem de asta pe net. Multumesc.

Ramane valabil, daca stie cineva un magazin online care vinde o dracovenie din asta, sunt interesat. Manufacturarea ramane ca ultima solutie.

Acum 16 minute, djvas a spus:

Cauta orice specificatie de FRONT USB Connector pt placa de baza. Sunt Standard

Multumesc.

Link spre comentariu

Intre timp am adunat cele de trebuinta si il fac singur, ca nu e mare inginerie. Ma speriasem ca nu stiam semnificatia la pini, dar acum ca am aflat-o chiar nu mai e nici o problema. Cam asa va arăta, dar inca nu am facut lipiturile. 

IMG-20230308-110947.jpg

Multumesc pt ajutor. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări