Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Samsung- lipsa sunet

Budreala Radu

Postări Recomandate

Acum 11 minute, modoran a spus:

O fi mufa de căști blocată, are contact auxiliar ce duce în procesor.

La asta ma gindeam și eu. Nu-mi dau seama cum ai putea verifica fără sa dai jos mufa. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Budreala Radu

10

• sla

7

• Florinel TV

5

• sesebe

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 1 oră, rares01 a spus:

aceeasi  problema la un samsung 32f6270ss blocat pe casti , pe casti am sunet pe difuzoare nu!

problema e ca  in meniul din tasta tools nu am optiunea de a selecta difuzoare tv este doar optiunea anynet+ hdmi-cec in locul celei slectare difuzor! am cautat un service menu dar nu am gasit nimic

Cum a apărut defectul? Ati folosit căștile si după ce le-ați scos nu aveați sunet în difuzoare?

Link spre comentariu
Acum 1 oră, rares01 a spus:

am scos si mufa , degeaba!

Ai scos mufa, dar ai verificat ce se intampla cand introduci castile ?   Ca fie detecteaza prin scurt intre 2 pini prezenta castilor, fie prin intreruperea lor.   Fara mufa posibil sa comute oricum pe casti. Verifica cu atentie.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, iuliantv a spus:

in primul rand un reset din menu service,un update de soft urmat de un reset,daca nu schimbati fizic mufa casti

primul lucru asta am facut. reset din service menu, televizorul a fost folosit in alta tara pe receiver! nu are optiunea in setari pt built in speakers, iar in service menu nu am gasit aceasta optiune. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări