iuliantv Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 as dori un cod MFY testat pentru WALTON 32WA5100 cu mainboard ms3663s.pb803 am testat vre.o 20 coduri nu misca nimic tv.ul e functional doresc doar un cod testat,nu sfaturi de verificare ,receptor ir trasee,soft Va multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 7, 2023 Autor Partajează Postat Martie 7, 2023 am ,dar daca aveti cod il convertesc in mfy.longherul nu prea il folosesc,daca aveti fisier pentru longher,ma apuc si vad pe unde e,programatorul si telecomanda Link spre comentariu
tehtronics Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 (editat) Ai mesaj pe personala ... Editat Martie 7, 2023 de tehtronics Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 7, 2023 Autor Partajează Postat Martie 7, 2023 Multumesc rezolvat in Mp Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Si care ar fi acest cod fiindca ma aflu in aceeasi situatie? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 merita incercat , dar nu este musai sa fie codul acesta ... este un aparat care se asambleaza in RSR , iar inauntrul lui se pot gasi mai multe tipuri de sasie ... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Nu vrea sa ia acest cod programul MFY. Tv-ul acesta este facut in Bangladesh. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 14 Autor Partajează Postat Ianuarie 14 Acum 3 ore, Toni Marginean a spus: Si care ar fi acest cod fiindca ma aflu in aceeasi situatie? .Nu stiu cum am rezolvat,m.am uitat in mesagerie nu mai am acest mesaj,nici in lista mea cu coduri nu am decat trecut,,fiser.longher,, fisier pe care l.am pierdul cu stergerea din greaseala a hardului extern Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Miercuri la 15:12 Partajează Postat Miercuri la 15:12 Mi-am actualizat programul MFY, ia 6172 acum, dar nu merge cu 6172. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Joi la 07:47 Partajează Postat Joi la 07:47 ...nici cu 1282 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Joi la 14:30 Partajează Postat Joi la 14:30 Am rezolvat cu fisierul primit de la userul Tehtronics. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum