sesebe Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Eu sint foarte incintat de felul cum suna Yamaha din seria M (M40, M45, M50, M60, M65, M70, M80, M85). M45, M60 și M65 le-am ascultat personal. M45 și M65 au doi prieteni iar eu am M60, dar și altele din serie ar trebui sa sune bine. Amplificatoare din seria asta ar trebui sa le găsești sa se încadreze în suma ta. Atenție totuși, la amplificatoarele mai vechi cum sunt acestea trebuie sa făcută o revizie ca să te poți bucura de tot ce pot da ele. Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Acele amplificatoare s-ar incadra la 300-500 euro maxim. In 1500 euro s-ar incadra amplificatoare din clase MULT mai inalte - daca sunteti pregatit pt asa ceva. De ex. un Classe CA300 sau un Mimetism MA 15.2 (asta trebuie cautat si "stat la panda", dar se poate totusi gasi si la 1500 euro). LE - vad ca este un Mimetism 45.2 chiar la noi in tara (este versiunea de amp final, practic fara partea de preuri de la 15.2) . Vedeti sa nu fi fost reparat, iar daca da, cum si cu ce anume. Foloseste finali f scumpi. Poate merge negociat si il scoateti sensibil sub pretul cerut. Iar daca sunteti tare la negocieri, mai sunt cateva ampificatoare interesante tot acolo, doar ca preturile cerute sunt simtitor mai mari decat cele la care [aceleasi aparate] mai apar pe ebay. LLE - Intre cele doua (Yamaha-uri si real hiend-urile) puteti alege dintr-o gama larga de Denon-uri. De la cele mai ieftine la cele hiend. Link spre comentariu
pietros Postat August 1 Autor Partajează Postat August 1 Buna ziua. Va rog o parere despre amplificator Pioneer SA 7100. Multumesc. Link spre comentariu
Shambala Postat August 1 Partajează Postat August 1 Un amplificator extrem de vechi (+ 50 ani). Deci ar trebui reconditionat (nu recapat, cum cred si fac ageamii). Atentie la acest aspect caci o reconditionare corecta costa scump (trebuiesc inlocuite zeci sau poate peste 100 de piese) iar la final valoarea de piata a aparatului scade. Cablarea cu firisoare ... hm, au prostul obicei sa se rupa cand misti placile. Si descopera apoi care si de unde s-a rupt. 20W/8ohm; DF 40 => vrea incinte cu SPL mare. Nota moderatorului - Trecerea discutiei la modele de amplificatoare a schimbat total sensul topicului. Ma gandesc sa despart topicul in doua parti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum