Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buton folie pentru laser Dewalt DW077

Tyty25

Postări Recomandate

Buna dimineata, 

Am si eu nevoie de ajutor daca se poate va rog,am un buton de la un laser dewalt dw077 care este din folie plastic si nu mai face contact,am cautat sa il cumpar dar nu am gasit nimic,puteți sa ma ajutati cu o schema va rog nu stiu cum sa o desenez, am sa scanez folia de plastic si am sa atasez cateva poze 

Va mulțumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tyty25

4

• validae

3

• ratza

1

• wally_gatter

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acolo merge orice microcontact cu membrană pocnitoare, recuperat eventual de la o față de radio auto sau alte jucarii cu butoane similare...

Link spre comentariu

Va multumesc pentru raspusurile oferite,am facut cateva poze dar nu pot sa le postez,am postat prea repede de dimineata,trebuia sa plec la munca si nu mam facut inteles, butonul,butoanele ca sunt vreo 5,sunt in forma de placa pcb dar este din plastic si nu mai facea contact,eu destept am crezut ca pot sa dau cu fludor dar prin minune sa topit plasticul

Intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un desen la schema 

Va multumesc 

https://www.partshopdirect.co.uk/dewalt-control-panel-no-longer-available-p5140007-05/

DeWalt DW077K Type 2 Laser Spare Parts

Link spre comentariu

Dacă pui o poză clară de aproape cu spatele plăcii, poate se văd traseele.Eventual prin transparenţă, cu iluminare difuză din spate.Butoanele şi placa cu totul se pot substitui uşor cu microcontacte discrete lipite cu fire.Am făcut asta la unele cuptoare cu microunde ce aveau tastaturi identice, cu folii metalizate.

O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie:

Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul.

Deschideţi aplicaţia din link (https://imgur.com/upload)

Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,.

După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,.

Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare.

Link spre comentariu

Dacă verifici continuitatea şi unele trasee argintate sau de carbon sunt întrerupte, se pot repara uşor cu vopsea conductivă.Se găseşte uşor şi aveau şi colegi de pe forum la vânzare.În cel mai simplu mod, se poate suprapune un fir subţire de cupru cositorit peste capetele traseului întrerupt şi peste fir o bucăţică de scoci.

Am desenat traseele corespunzătoare butoanelor, cele patru de jos au un traseu comun la contactul circular exterior, cel din stânga-sus are contacte separate.Traseele corespondente ledurilor nu le-am trasat, ca să nu complic desenul inutil, se pot identifica la fel...

Ca să proiectezi un cablaj cu butoane discrete e simplu, de exemplu în cazul primelor două trasee din stânga, între ele va veni un microcontact.Cele patru de jos au ca punct comun ultimul traseu subliniat cu galben, al şaptelea.

Primul buton are un contact la traseul al cincilea de la stânga la dreapta.

Al doilea buton are un contact la traseul şase.

Al treilea are un contact la traseul patru.

Ultimul buton  are un contact la traseul trei.

qmVUkP5.jpg

Link spre comentariu

Salut, revin dupa cateva zile cu o intrebare,pentru ca nu gasesc in Germania folie transfer termic decat in China si trebuie sa astept aproape  o luna sa ajung , am gasit folie transfer dar pentru poze care se lipesc pe tricouri,asta dupa ce am comandat un Pantograf sa fac desenul scara 1.1 dar foarte greu cu desenul,mam lasat pagubas, daca eram in Tara dadeam comanda la cineva sa il faca,dar din pacate nu se poate,multumesc Validae pentru ideia de desenat in Paint,am reusit sa desenez  ceva, il scoate 1.1 lam scanat cu scanerul de la imprimanta, am modificat si desenul in Layout dar nu pot sa il maresc il scoate foarte mic 

Multumesc 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări