Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Sharp blocat in mod hotel!

udroiu

Postări Recomandate

Salutare meseriasi.Am pe bancul de lucru un tv Sharp LC-32LE350V-BK ,care nu prinde nici un canal tv  ,cauta si la final  spune ca nu a gasit nici un canal si sa verific conexiunea la antena ,am intrat in meniu service si am ajuns la optiunea 1 la mod hotel care este pe yes ,dar nu pot modifica nimic in inici o optiune nu ma lasa sa fac nici o modificare .presupun ca aceasta este problema de nu prinde nici un canal!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

1

• udroiu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, udroiu a spus:

Salutare meseriasi.Am pe bancul de lucru un tv Sharp LC-32LE350V-BK ,care nu prinde nici un canal tv  ,cauta si la final  spune ca nu a gasit nici un canal si sa verific conexiunea la antena ,am intrat in meniu service si am ajuns la optiunea 1 la mod hotel care este pe yes ,dar nu pot modifica nimic in inici o optiune nu ma lasa sa fac nici o modificare .presupun ca aceasta este problema de nu prinde nici un canal!!!

in menu service,optiunea hotel este yes deoarece inseamna ca este activa acesta optiune,deci posibilitatea de hotel mode,hotel mode este aparte de menu service,

sant 2 variante odata ce permite cautarea dar nu gaseste canale,un defect ,ori nu stiti dv cum sa scanati,ori scanati in dvb-t si dv santeti pe cablu,ori invers,ori scanati dvb-t si la noi pe antena e dvbt2

defectul poate fi hardware ,tuner sau ceva legat de acesta,ori software

Menu 7935

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări