udroiu Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 Salutare meseriasi.Am pe bancul de lucru un tv Sharp LC-32LE350V-BK ,care nu prinde nici un canal tv ,cauta si la final spune ca nu a gasit nici un canal si sa verific conexiunea la antena ,am intrat in meniu service si am ajuns la optiunea 1 la mod hotel care este pe yes ,dar nu pot modifica nimic in inici o optiune nu ma lasa sa fac nici o modificare .presupun ca aceasta este problema de nu prinde nici un canal!!! Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 (editat) Acum 1 oră, udroiu a spus: Salutare meseriasi.Am pe bancul de lucru un tv Sharp LC-32LE350V-BK ,care nu prinde nici un canal tv ,cauta si la final spune ca nu a gasit nici un canal si sa verific conexiunea la antena ,am intrat in meniu service si am ajuns la optiunea 1 la mod hotel care este pe yes ,dar nu pot modifica nimic in inici o optiune nu ma lasa sa fac nici o modificare .presupun ca aceasta este problema de nu prinde nici un canal!!! in menu service,optiunea hotel este yes deoarece inseamna ca este activa acesta optiune,deci posibilitatea de hotel mode,hotel mode este aparte de menu service, sant 2 variante odata ce permite cautarea dar nu gaseste canale,un defect ,ori nu stiti dv cum sa scanati,ori scanati in dvb-t si dv santeti pe cablu,ori invers,ori scanati dvb-t si la noi pe antena e dvbt2 defectul poate fi hardware ,tuner sau ceva legat de acesta,ori software Menu 7935 Editat Martie 4, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum