Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips32pfl3008h/12

Postări Recomandate

Buna ziua,Tv philips cu placi de vestel---17ips19-5p si 17mb95s-1....aparea sigla si ramine asa....i-am rescris nandul care la verificare nu imi da ca ar avea ceva bad blocuri...am rescris si 25l....cu softul original...tot asa face....daca il scot din priza de citeva ori pina la urma isi revine dar este deranjant....ati mai patir vreunul sau doar la mine ajung ciudateniile electronicii....Mulrumesc frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 33 minute, POLAKU2002 a spus:

Buna ziua,Tv philips cu placi de vestel---17ips19-5p si 17mb95s-1....aparea sigla si ramine asa....i-am rescris nandul care la verificare nu imi da ca ar avea ceva bad blocuri...am rescris si 25l....cu softul original...tot asa face....daca il scot din priza de citeva ori pina la urma isi revine dar este deranjant....ati mai patir vreunul sau doar la mine ajung ciudateniile electronicii....Mulrumesc frumos

17mb9x sant printre cele mai ,,ciufute,,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări