POLAKU2002 Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 Buna ziua,Tv philips cu placi de vestel---17ips19-5p si 17mb95s-1....aparea sigla si ramine asa....i-am rescris nandul care la verificare nu imi da ca ar avea ceva bad blocuri...am rescris si 25l....cu softul original...tot asa face....daca il scot din priza de citeva ori pina la urma isi revine dar este deranjant....ati mai patir vreunul sau doar la mine ajung ciudateniile electronicii....Mulrumesc frumos Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 Daca isi revine dupa ce se scoate din priza de mai multe ori atunci nu e din soft, mai degrabao tensiune mica pe main cu probleme, masoara tensiunile mici cand face probleme si vezi daca sunt corecte, mai des face probleme tensiunea mica de la ram de 1,5v Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 Acum 33 minute, POLAKU2002 a spus: Buna ziua,Tv philips cu placi de vestel---17ips19-5p si 17mb95s-1....aparea sigla si ramine asa....i-am rescris nandul care la verificare nu imi da ca ar avea ceva bad blocuri...am rescris si 25l....cu softul original...tot asa face....daca il scot din priza de citeva ori pina la urma isi revine dar este deranjant....ati mai patir vreunul sau doar la mine ajung ciudateniile electronicii....Mulrumesc frumos 17mb9x sant printre cele mai ,,ciufute,, Link spre comentariu
sadam Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 trebuie pus un nand nou si scris cu un soft bun . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum