Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aurul este antimicrobian?

Postări Recomandate

Acum 19 minute, doru3160 a spus:

nu cred ca aia in vest sunt atat de idioți cum vrei tu sa-i descrii. 

In cate case de vestici ai intrat tu? De ce tot ai impresia ca eu ma apuc sa distorsionez lucrurile?

P.S. Poate iti este greu sa crezi dar am avut ocazia sa vad cum o judecatoare s-a dus la baie si dupa ce s-a auzit trasa apa, am vazut-o in 2 secunde intrand in camera. Deci in cate secunde crezi ca s-a spalat e maini? in 0,5 secunde?

Nu stiu daca tu ai avut ocazia sa vezi, dar eu am constatat cu ochii mei ca de exemplu englezii cu bani nu prea isi taie unghiile de la picioare! 

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Adevărul e undeva la mijloc,omul e tot un animal şi nu era încălţat la origini!Toate infecţiile la picioare sunt favorizate de umiditate...

Mai ţineţi minte cum umblam desculţi la ţară?Prin toate prăfărăile posibile şi n-aveam nici pe dracu!Şi ne mai şi zgãrâiam şi ne şi înţepam...

Băi ce prost le ia softul...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 2 minute, merck a spus:

De ce tot ai impresia ca eu ma apuc sa distorsionez lucrurile?

Pentru ca asa faci tu de regula si acum lumea te cunoaste, este ca petrica cu lupul, si cand spui adevarul lumea nu te mai crede

Link spre comentariu
Acum 8 minute, BRANCA a spus:

Toate infecţiile la picioare sunt favorizate de umiditate...

+ faptul ca nu se pot taia unghiile in fiecare zi si foarte putini se spala cum trebuie pe picioare. 

Cand vezi o femeie la business class imbracata in haine de firma in picioare cu sandale cu toc si vezi calcaiul ca mai jos:

media-144656294220219900.jpg?width=1200&

si unghiile nearanjate, dar date cu oja ... iti este greu sa crezi ce iti vad ochii :57

Link spre comentariu
  • Argintul este un metal alb-gălbui strălucitor, specific, greu (10,49), prețios  și nobil. Este  cunoscut dse circa 7 milenii. Este stabil în oxigen și apă, dar sub acțiunea compușilor de sulf din aer se închide la culoare formând la suprafață un strat de sulfură neagră. Argintul este germicid, adică ucide bacteriile și alte organisme inferioare. Este foarte maleabil (se poate trage în foi de 150 de ori mai subțiri decât hârtia de scrtis) și ductil (dintr-un gram de argint se poate trage un fir de 250 de metri). Între utilizările argintului se regăsesc: fabricarea de monedă, realizarea de echipament menajer – „argintărie“, bijuteriile, stomatologia, fabricarea de oglinzi, filtrele germicide (care ucid microbii), electronică și conectică etc. Pe piața articolelor decorative, inclusiv a bijuteriilor, s-au consacrat unele aliaje fără argint, în general compuse din cupru, zinc, nichel, staniu etc.,  care prezintă asemănări cu argintul; mai cunoscute sunt cele numite: argint german, argintul de nichel, alpaca. Argintul nu este toxic pentru oameni, dar majoritatea sărurilor de argint sunt toxice. Expunerea la argint (metal și compușii solubili) trebuie să fie limitată, pentru a preveni acumularea în țesuturi și instalarea argiriei, afecțiune care se caracterizează printr-o pigmentare cenușie a pielii și a membranelor mucoase care căptușesc cavitățile corpului.

• Aurul este un metal galben, foarte greu (19,30), foarte moale, foarte maleabil și foarte ductil, nobil și prețios. Este aociat puterii, bogăției, grandorii. De mii de ani este căutat, plătit scump ori luat prin jaf și violență. Are proprietăți care îl fac extrem de apreciat de cei puternici, dar are și caracteristici care îl fac deosebit de căutat în tehnică. Fiind prea moale, nu este avantajos să fie folosit în bijuterii ca atare, ci în forma aliajelor cu argint, platină, cupru și alte metale, aliaje care au la rândul lor proprietăți deosebite, foarte valoroase. „Aurul galben“ este un aliaj din aur, argint, cupru și zinc; „aurul roz“ este un aliaj de aur și cupru, iar „aurul alb“ este un aliaj din aur și argint sau mangan, platină ori paladiu.

Link spre comentariu
Acum 15 minute, doru3160 a spus:

Pt ca ai văzut 1...5...10 inși și pe baza comportamentului lor, ai pus o eticheta unui continent întreg. 

Pentru a-ti apara credibilitatea incerci sa minimizezi cifrele. Nu merge. Poti sa mai pui inca doua zerouri la 10 si esti inca departe de realitate. Eu am cu ce dovedi, dar .... tot nu ai sa recunosti ca te inseli, deci nu ma agit. Odata si odata poate am sa prezint dovezile si ai sa vezi cat de departe ai fost de adevar in multe lucruri, dar inca mai astept sa se adune.

Pot sa ti le prezint dovezi pe mp daca am vreo garantie din partea ta ca nu se rasufla nimic si pot continua mai departe ca acum. 

Link spre comentariu

Adevarul e ca  dimineata, la cafea, nu ma plictisesc. In barul unde-mi beau cafeaua a tunat  si a adunat: Un paranoic care vede peste tot  numai conspiratii, un curvar ahtiat dupa vagin, un individ obsedat de "tunning" auto, tot modifica la masina si-i mai adauga cate un accesoriu inutil, unu' care vrea sa devina mare enolog si mare influencer, de vreo 10 ani lucreaza la un blog unde tot povesteste despre cupaje, buchet, aroma,tanini...astuia i-am dat sa guste o stresinica amestecata cu  Fanta de struguri, i-am spus ca este vin facut din struguri din cei mari, de masa... i-a placut la nebunie...dar cel ma pitoresc este un individ care cam la saptamana scoate cate o chestie...una din problemele lui era: de ce avem ventilatie la baie  si nu direct la WC? Avea si solutia, chiar testase: un aspirator pe post de ventilator, furtunul de admisie montat intre colac  si vasul WC-ului, alt furtun de evacuare montat de la aspirator, pana afara, pe geamul de la baie. Se lauda ca rezultatul este peste asteptari.

Argintul nu este scump, pentru o farfurie de argint si un set de tacamuri, tot de argint, luate de la anticari, nu trebuie sa faci rate in banca.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări