Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme XP

Vizitator Moci

Postări Recomandate

problema este urmatoarea....am xp home edition cu licenta si dupa ce formatez computeru si bag windowsu licentiat merge foarte incet (daca copiez un cd si merge si muzica mi se sacadeaza muzica f tare)..daca bag xp professional piratat merge muult mult mai bine....am 512 DDRAM si AMD Athlon 1800+......raman la windows piratat sau ce-i de facut???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• radue

1

• anddy

1

• bogdan546

1

Top autori în acest subiect

dupa ce instalezi xp home, intri la START -> SETTING -> CONTROL PANEL -> SYSTEM aici te uiti prima data daca la HARDWARE -> DEVICE MANAGER verifici sa fie toate componentele instalate corect, adica sa nu apara semne de exclamare sau semnul intrebarii (oricum dupa ce instalezi Windows-ul instalezi si driver-ele placii de baza si update-le de la Microsoft, adica Service Pack 1 si 2 si ce a mai aparut pentru ca sunt sanse mari ca cel piratat sa le aiba incluse :smt003 ), bun daca acolo e ok, tot la SYSTEM te duci la ADVANCED -> PERFORMANCE (SETTING) si bifezi la VISUAL EFFECTS la ADJUST FOR BEST PERFORMANCE

Link spre comentariu

Am patit si eu la fel ca tine numai ca diferenta este ca eu aveam atunci xp pro fara service pack si rulam pe un procesor de 450 MHz si 64 MB Ram, iar singurul lucru care ma salva era ++, si nu pt restart ci pt a accesa task manager, pt ca atunci se elibera memoria.Acum si eu rulez pe calculatorul meu XP SP2 cu licenta si pot sa spun ca este mai instabil decat cel piratat.Eu cred ca mai bine ramai la ceea ce aveai inainte. :smt006

Link spre comentariu

sal ,cum a zis si bogdan546 verifica daca e hdd in pio mode.Te duci in device manager>ide ata/atapi controllers si dai properties.hdd-ul trebuie sa mearga in ultra dma mode 6 sau ceva de gen....in nici iun caz pio mode.Problema asta mai apare daca ai pe acelasi cablu ide hdd-ul si cdrom,pune un cablu separat pt. hdd ata 133 si o sa mearga ok.Bafta

Link spre comentariu

Probabil nu este in PIO mode ci in DMA...mode 1 :axe: Incearca sa instalezi o versiune mai veche de xp si vezi cum iti merge (una doar cu sp1). Pe janghina de teste hdd-ul e "capabil" de DMA mode 1 la win xp sp2 si DMA mode 2 (parca) inwin xp sp1.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca ai firma sau te astepti la controale acasa din partea BSA atunci merita sa iti faci griji, altfel pune ce merge mai bine si nu iti mai bate capul.D.P.D.V. legal nu vine nimeni sa te controleze acasa iar dpdv moral deja ai platit un Home care nu merge bine asa ca iti poti pune fara mustrari de constiinta XP Pro, pe care de fapt il folosesti tot ca Home... :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări