Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Împerechere boxe pasive cu active

Pantilica

Postări Recomandate

Salutare
Detin 2 boxe pasive behringer b2520 pro și un amplificator Behringer ep4000.
Doresc sa achizitionez 1 sau 2 boxe active, buget 4000 de lei maxim.
Ma gândesc dacă mai leg la mixerul meu xenyx 802  încă o boxa activa mai de calitate cum ar fi rcf art 715 a , voi avea un sunet mai bun și mai puternic sau pur și simplu b2520 pro vor fi acoperite de rcf 715-A și vor fi degeaba,  sau mai exista varianta de a achiziționa doua bucăți the box pro dsx 15.
Cum credeți ca ar fi mai bine pentru un sunet mai puternic?
Mulțumesc și aștept păreri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sonic11

2

• Pantilica

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

La 02.03.2023 la 22:26, sonic11 a spus:

În primul rand la ce le folosești?

După parerea mea ai nevoie de doi basi activi unprocesor de sunet și un mixer mai calitativ.

Le folosesc pentru mine , merg cu ele la petrecerile tuturor prietenilor și oricine are nevoie de boxe la petrecere dacă am timp:)),este doar o pasiune , doi basi vor fi greu de carat plus ca nu vreau doar bas , vreau și medii și inalte în plus.

Link spre comentariu
Acum 51 minute, Pantilica a spus:

Le folosesc pentru mine , merg cu ele la petrecerile tuturor prietenilor și oricine are nevoie de boxe la petrecere dacă am timp:)),este doar o pasiune , doi basi vor fi greu de carat plus ca nu vreau doar bas , vreau și medii și inalte în plus.

Pai cele doua b2520 nu fac fata pe medii și inalte?

Atunci indreapta-te către dacă topuri dacă consideri ca este suficient bass sau alte doua full range dacă sunt slabe pe bass.

Nu știu cum suna b2520, eu am doua fr cu P audio 12sn și doi basi bp6 cu dif Fane Severin doua amp și procesor de sunet.

Sunt arhisuficiente pentru astfel de evenimente.

Neapărat procesor de sunet dacă vrei sa sune cu trebuie :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări