DjLeco2021 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 (editat) Ca sa lamuresc odata situatia cu userii pe care i-am bagat la ignore (as fi bagat si 2 moderatori, dar setarile nu-mi permit, asa ca ii voi ignora necitindu-le mistourile). Oameni buni, va rog sa nu ma mai quotati sau sa incercati conversatia cu mine pe topicuri, nu ma intereseaza deloc dezbateri/conversatii cu voi. Sinteti bagati la ignored din cauza mistoului ieftin pe care l-ati facut in decursul timpului la postari de-ale mele sau la topicuri deschise de mine sau chiar injurii la adresa mea, vezi antemir aici si ratza la fel, voi ati inceput cu jignirile la persoana mea si evident ca doar eu am fost sanctionat cu pauza pentru "insulta sau atac la persoana". Se vede clar ca antemir a inceput cu jignirile si evident ca moderatorul ratza, i-a "cintat in struna", pentru ca misto-ul este un MUST HAVE pe elforum si pentru ca Vasile le permite asta, moderatorilor. Dar sint obisnuit cu "moderarea preferentiala" si nedreptatile de pe forum, asa ca nu mai conteaza, oricum nu intereseaza pe nimeni de cum se modereaza elforum. Daca s-ar fi moderat CORECT, toti 3 trebuia sa avem aceleasi zile de pauza, dar nu a fost asa. Am lasati totusi sa pot primi mesaje pe PM de la voi, in eventualitatea in care considerati ca sint nedrept fata de voi sau totusi exista ceva important sa-mi spuneti (in orice domeniu). As aprecia daca in cazul vostru ati proceda la fel (ignore me), ca sa eliberam forumul de postari aiurea, fara inteles. N-am nimic personal cu nimeni (OMUL x, y sau z), ci doar cu comportamentul infect pe care l-ati avut, repet fata de postari de-ale mele sau topicuri deschise de mine. Desi era mai simplu sa "treceti mai departe" daca nu va convenea ce scriu sau sa ma abordati pe PM sa incercam sa discutam civilizat, ati preferat sa faceti caca pe ce am scris. Asa ca, ignored imi pare solutia optima, in cazul meu, pentru voi. Seara buna tuturor. Editat Februarie 28, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 Fără supărare dar chiar interesează pe cineva tot ce este scris mai sus? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 Domnule Claudiu, cine v-a suparat asa de tare din cei 3? Puteti sa-i raportati! Link spre comentariu
Postări Recomandate