Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Backlight TV led Hitachi model 24HBC05A ( Vestel )

ROBEERT

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea. Acest TV de 24 inch, este echipat cu ecran EDGE si este echipat cu sursa 17IPS61-4, display VES236WNVB-2D-N01 si mainboard 17MB82S. A venit cu defectiune pe backlight. Panarama asta de TV, mai mult functioneaza OK decat nu functioneaza. Pur si simplu, nu stiu de ce sa ma leg. Ori bareta EDGE backlight cu probleme, ori invertor. Ce-i drept, Vesteluri de acestea de 24 inch nu prea am avut la reparat. Am mai avut inca unul acum vreo 3 ani si i-am desfacut ecranul si cum l-am tot rasucit pe toate partile, a disparut defectul. Nici ca a mai reaparut defectul. Imi venea sa-l trantesc de toti peretii ca si pe asta de astazi. Cel putin, la asta de astazi inca nu i-am desfacut ecranul. Doar I-am tras o inspectie vizuala sursei si lipiturile pe partea de invertor par in regula si totodata si tensiunile sunt si ele ok. De-o cam data nu ma pun sa relipesc nimic in partea de invertor. O sa-l mai testez. Dupa ce relipesc componentele, o sa cred ca a disparut defectul si o sa ma insel.

Acum, intrebarea mea este daca a avut careva Vesteluri EDGE de 24 inch la reparat cu backlightul. Ce Doamne iarta-ma pica de obicei la ele? Bareta EDGE sau invertorul?

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

2

• ionel sm

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu am un Hitachi 40HE4001   cu problemele descrise.Am umblat la barete sa le inlocuiesc dar se pare ca nu sunt probleme .Nu am gasit nimic.Am refacut lipiturile pe la mufe ,nu stiu daca era cazul.Tv-ul merge de o saptamana fara probleme.Acum l-am inapoiat clientului.Sa vad daca mai reapare in timp.

Link spre comentariu
Acum 56 minute, ionel sm a spus:

Eu am un Hitachi 40HE4001   cu problemele descrise.Am umblat la barete sa le inlocuiesc dar se pare ca nu sunt probleme .Nu am gasit nimic.Am refacut lipiturile pe la mufe ,nu stiu daca era cazul.Tv-ul merge de o saptamana fara probleme.Acum l-am inapoiat clientului.Sa vad daca mai reapare in timp.

Eu schimb bareta. Nu-i asta problema. Dar daca defectul este din invertor si clientul mi-l aduce inapoi? Asta imi este urat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări