Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba smart 24D3433DB nu mai functioneaza smart

gigione01

Postări Recomandate

Toshiba smart 24D3433DB cu wifi incorporat,da eroare de server cand vreau sa accesez functia smart.

Are main 17MB95S.

Functioneaza perfect ca Tv,se conecteaza wifi dar da eroare de server la accesarea functiei smart(HOME).Acelasi lucru si daca il conectez la net prin cablu.

A functionat perfect dar acum nu mai vrea,suspectez soft vechi desi nu isi face singur update online.

Ceva idei sa il resuscitez?

Meniul smart trebuia sa arate ca in ultima poza.

330845566_1026658108293324_8637364731819760487_n.jpg

2813501.jpg

333937240_1563110484158197_6401621790411909498_n.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigione01

4

• iuliantv

2

• yokoono

2

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nici o sansa ,nu mai e capabil hardware sa faca fata cerintelor,poate youtube,dar oribil in calitate 360p

si 17mb110 a inceput sa mai dea rateuri la functia smart ,ce sa mai zicem de 17mb95

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Daca eroarea este pentru Netflix este normal. Pe aceasta placa Netflix nu va merge niciodata. Youtube va merge mai bine sau mai prost. Fa si un reset. Tastezi MENU 4725 si gasesti la Options. Tot in menu 4725 vezi si daca a facut update la versiunea 3.7.6y.

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Am facut reset,are update facut la 3.7.6y.

Eroarea apare cand vreau sa accesez meniul smart,cand apas  butonul HOME al telecomenzii originale.Normal era sa imi apara imaginea/meniul  asta:

2813501.jpg

Link spre comentariu

ca sa mearga cat de cat youtube cred ca trebuie hackuit si scapat de softul oficial de toshiba,mai schimbi si telecomanda,daca e de toshiba...un full update si poate dupå acea incercat.dar nu meritå,decat sa te chinui sa vizionezi youtube la o rezolutie de ,,,,, cu pauze...nu merita,mai mult nervi

intr.un fel e bine ca tv.ul e hd si nu fhd,nu s.ar chinui sa urce la rezolutie mare,ca sa stai si sa setezi la fiecare videoclip rezolutia,iarasi e enervant

acum o saptamana,am facut un tuning,unui telefunken non smart cu 17mb140,

i.am pus un 17mb110 mergea cat de cat ok 20 minute,dupå care se bloca pe youtube,i.si facea restart tot tv.ul,am schimbat sursa,nimic,am pus un 17mb221 si merge foarte bine,l.am tunat deoarece am avut cu ce un mainboard de 32 cu soft de horizont,dupå care ceva profile de telefunken,si zic ca merita tv.ul ,are un desing mai deosebit,o culoare alba ...i.am gasit si telecomanda alba...

IMG-20230225-154925669-HDR.jpg

1.jpg

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Am un android box,o sa aplic varianta asta pentru bucatarie.

Adaptarile sunt prea complicate si nu dispun de placi/softuri + ca risc sa fac mai mult rau.

Va multumesc pentru ajutor !!

Se poate inchide subiectul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări