Vizitator Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Da.... nu a mai fost rentabil, dubla criză era catastrofă, acum o bagă cu războiul că de aia se scumpesc... Mai înainte era cu liberalizarea electricității, chestia e că e doar calicie... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Acum 3 ore, merck a spus: Nu da cu paru' daca nu cunosti "istoria"! 4500 de cazuri de scleroză multiplă raportate anual Ȋn noiembrie 2014, pe site-ul PubMed a fost publicat un nou studiu al cărui autor este dr. Dominique Houezec, un medic pediatru francez cu 30 de ani de experiență. Dr. Houezec a fost membru în Rețeaua Mediului Sanitar și consilier medical al asociației RAVAHB, a victimelor vaccinului hepatitic B. „Datele existente în Franța demonstrează că există un semnal statistic clar în favoarea unei legături de cauzalitate între evenimentul vaccinării HB și apariția sclerozei multiple, cu o corelație maximă în următorii 2 ani de după imunizare”, susține dr. Dominique Houezec în studiul său. La aparitia vaccinului covid-19 multi medici din Franta au declarat clar ca nu se vor vaccina, pentru ca vaccinarea impotriva hepatitei B din trecut a lasat de dorit in Franta, statul s-a comportat execrabil cu cei care au dezvoltat sechele in urma vaccinarii. Marlaneala in Franta a fost foarte mare, ca de fapt ei nu au concediat personalul medical ci au pus in acte suspendare! Asta implica un statut foarte aiurea ca practic tu nici nu poti sa te duci sa te angajezi in alta parte ca ai un contract in derulare si nu poti figura cu doua contracte de munca in acelasi timp/orar de munca. Insa multi si-au bagat pwla si au trecut granita in Elvetia si in Belgia si s-au apucat de munca. In final s-au ofticat oficialitatile franceze ca nu le-a iesit lovitura (au mizat ca prin suspendare ii vor forta sa se vaccineze) si ca au pierdut personal sanitar calificat. Oricum populatia franceza este cea care pierde, ca s-au inchis spitale si personalul calificat care a fost suspendat nu se va mai intoarce in Franta. La angajare un medic semneaza un contract. Daca la data semnarii contractului nu este stipulat ca vaccinarea este obligatorie, acei medici nu si-au incalcat contractul si nu-i corect sa fie suspendat. Vaccinarea obligatorie a personalului medical in Franta nu a fost facuta din dorinta de a proteja pacientul si asta s-a vazut clar cand au chemat la munca personalul vaccinat care era infectat. Cand chemi un infirmier cu test PCR pozitiv din carantina la munca (ca deh ai suspendat 10.000 de colegi care faceau test o data la 3 zile si erau negativi) trebuie sa fii cel putin nebun sa sustii ca doresti sa protejezi pacientii! Big like! Acum 3 ore, merck a spus: Covidul a existat si inca mai exista, vacinul pana in august 2021 a fost eficace (ca dovada se poate consulta numarul de cazuri raportate de Israel in perioada mai - august 2021), marea majoritate a celor vaccinati nu au dezvoltat efecte adverse dar moral este sa nu ne pisam in capul celor care s-au ales cu efecte adverse mai ales ca nu ei au decis sa se vaccineze ci au fost impinsi/foratati si la vaccinare au semnat cacaturile alea de hartii care disculpa pe smecheri. Eu cred ca trebuie sa fim obiectivi daca dorim sa mergem in directia buna, nu? Bis, big like! Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Acum 2 ore, dan cod a spus: Nu am citit mesajele acestui topic dar vreau sa spun ca atunci în,, era,, vaccinului mulți mi-ați sărit în cap de ce sunt împotriva deși amici de ai mei au avut mari probleme după vaccinare. Acum viteji sunt mulți. Eu sunt nevaccinat. Corect! Applause! Poate vad postarea ta si cei care considera ca au fost unii mai "ghinionisti ai efectelor secundare"... Link spre comentariu
merck Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 (editat) Acum 44 minute, sesebe a spus: Sa plateasca domnule , sa plateasaca dar atunci sa plateasca si nevaccinatii din cauza carora au murit zeci de mii de alte persoane. Asta se poate demonstra foarte usor. Sint foarte multe cazuri documentate in presa de persoane care au imbolnavit pe multi altii si unii au murit. Citi dintre cei care au plecat pe front la razboi au dat cu subsemnatul ca au luat la cunostinta ca probabil vor muri si ca sint de acord cu asta? Citi dintre ei ar mai fi plecat daca ar fi fost posibil sa aleaga? Lupta cu covidul a fost un razboi si inca nu s-a terminat. Nici nu se va termina vreodata mai ales cu atitia batuti in cap care nu inteleg o iota de statistica. De ce trebuie sa plateasca si mai ales cat trebuie sa plateasca un nevaccinat care nu a fost infectat nici macar o data? Un vaccinat care a fost mintit ca vaccinul protejeaza si s-a dus la munca si in birou a scos masca (toti fiind vaccinati) si i-a imbolnavit pe ceilalti cat trebuie sa plateasca? Batranii care dupa vaccin au primit in vizita nepotii care i-au infectat si le-au adus sfarsitul ... au "scapat fara sa plateasca"! Asta a fost o mare nemultumire in vest si acolo s-a vazut clar minciuna, pentru ca batranii acolo chiar au respectat indicatiile autoritatilor si efectiv nu si-au primit nepotii iar dupa vaccin s-a vazut ca prea multi au dat coltul (e vorba de interval de cateva saptamani) cand si-au imbratisat nepotii. Acum 20 minute, draku a spus: Noroc ca s-a gandit tatucul Putin la noi.... Ca altfel si acum purtam masti si eram obligati sa ne vaccinam.... Sa stii ca nu este gluma! Daca nu incepea razboiul in UA acum eram toti la masina de cusut Pfizer! Am vazut aceasta intrebare pusa lui Olivier Véran fostul ministru al sanatatii din Franta si ... s-a balbait ca a relaxat masurile covid desi cifrele aratau contrarul si la ei pass-ul vaccinal a fost introdus pe cifre pe 24 ianuarie 2022! Ca tot vorbeam de masluirea statistica, pe 25 ianuarie in Franta se inregistreaza recordul absolut de nr de infectari: 501635 de cazuri. Cu o zi inainte fiind impus pass-ul vaccinal (doar vaccinat) care a inlocuit pass-ul sanitar (adica test PCR, trecut prin boala sau vaccinat): Editat Februarie 28, 2023 de merck Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Acum 30 minute, antemir a spus: Dacă a existat o conspiratie care să ne "decimeze", poate a fost gândită in felul urmator: Hai sa lansăm pe piata un virus initial agresiv dar care să se atenueze repede ca să vedem pe câti ne bazăm că nu se vor vaccina. Si cand lansam versiune seriosă de virus stim clar cati vor muri pentru ca nu se vor vaccina. Nu merge varianta ? Super tare! Acum 31 minute, antemir a spus: Dacă a existat o conspiratie care să ne "decimeze", poate a fost gândită in felul urmator: Hai sa lansăm pe piata un virus initial agresiv dar care să se atenueze repede ca să vedem pe câti ne bazăm că nu se vor vaccina. Si cand lansam versiune seriosă de virus stim clar cati vor muri pentru ca nu se vor vaccina. Nu merge varianta ? Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Marele Savant.Nu e vorba de îmbolnăvit pe "statistică",ci de cazuri similare înregistrate!Altfel poţi să acuzi aerul respirat sau strănutul sau mai ştiu eu ce... Se vede că n-ai navigat pe net pe segmentul ăsta cu "rărirea" populaţiei.Se discută de astea de dinainte de '90! Aici nişte linkuri la o primă căutare. https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/science/2004/oct/28/thisweekssciencequestions.weaponstechnology https://www.thenewatlantis.com/publications/the-population-control-holocaust Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Acum 58 minute, AlpHs00 a spus: Eu am facut doar prima doza de vaccin si aia cu firma de sampoane pt. belelusi dar o familie de spanioli, prieteni de-ai mei au facut toate dozele posibile numai cu ARN-uri si alte smecherii din astea moderne. Anul trecut cum ii frecventam zilnic prin casa lor ne-a trosnit pe toti covidul. Eu nu am avut nici un simptom in schimb ei cu toate dozele facute s-au simtit nasol. De unde trag concluzia ca vacinul ala e apa de ploaie, eventual a reusit sa le subrezeasca sistemul imunitar. Nu am nimic cu sau contra vaccinului, mi se falfaie de el dar nu pot sa nu observ ca sunt o groaza de creiere netede. De ex de ce aia vaccinati nu aveau restrictii, stiindu-se ca si ei la fel ca nevaccinatii propaga in continuare virusul? Nu puteau zice de la inceput : Ba boilor, va vaccinati ca sa va reduceti riscul formelor severe, in rest pt. cei vaccinati, purtati dracului botnita si respectati toate conditiile precum nevaccinati, ca nu e nici o diferenta intre unii si altii in vederea propagarii virusului. Big like too! Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 (editat) 1 oră în urmă, fluffy37 a spus: Cea mai imputita politica de dezbinare a fost OBLIGATIVITATEA. Adica atatia bani erau in joc incat s-a hotarat impunerea aproape cu forta. Si asta a dus la ce se vede acum in topic... Corect, doar ca unii nu accepta in ruptul capului, asa ceva! Sa le para rau oare, ca s-au vaccinat si astfel se consoleaza, singuri, "psihologic" ? Editat Februarie 28, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
draku Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Mie mi s-a parut extrem de ciudat faptul ca in doua saptamani de la declansarea "operatiunii militare speciale" au disparut stirile si informatiile despre "ravagiile" covidului, care tineau titlurile sus de atata timp si cu atata inversunare... Ar fi fost de inteles daca dispareau doar de prin zona asta afectata de razboi, dar ele au disparut cu totul din toata lumea..... Putem trage concluzia ca starea de teama, confuzie, etc, din timpul pandemiei (cel putin din ultima parte) a fost mentinuta artificial la un nivel inalt? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 (editat) 1 oră în urmă, AlpHs00 a spus: Si vaccinatii nu au imbolnavit alte persoane sau cum? Din contra vaccinatii erau cei ce zburdau liberi imprastiind saliva plina de virusi in stanga si dreapta, cei nevaccinati aveau restrictii. Multumesc ca ai scris exact ce as fi scris daca citeam ce scrie ssb, doar ca si el, ca si antemir cit si altii, sint ignored, ca atare muted/invisible 2 me! Prin quotele tau, am vazut ce scrisese... Editat Februarie 28, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Da mai, o conspirație sa ne decimeze care ne a tinut in casa ca sa nu ne îmbolnăvim si am pus economia pe butuci. Buna manevră. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Acum 13 minute, BRANCA a spus: Se vede că n-ai navigat pe net pe segmentul ăsta cu "rărirea" populaţiei.Se discută de astea de dinainte de '90! Se discuta aiurea-n tramvai, de diversi plictisiti de viata sau de cei care traiesc de pe urma acestor stiri tembele! Si da, nu le-am acordat mare importanta acestor ''stiri'' am considerat ca e mai util sa dorm sau sa ma uit la seriale tv. mai ales ca de peste 30 de ani se discuta, dar populatia globului creste intr-o veselie. Deci discutiile respective sint intre niste nimeni, care n-au nici o putere! Link spre comentariu
merck Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Acum 4 minute, draku a spus: Mie mi s-a parut extrem de ciudat faptul ca in doua saptamani de la declansarea "operatiunii militare speciale" au disparut stirile si informatiile despre "ravagiile" covidului, care tineau titlurile sus de atata timp si cu atata inversunare... Ar fi fost de inteles daca dispareau doar de prin zona asta afectata de razboi, dar ele au disparut cu totul din toata lumea..... Putem trage concluzia ca starea de teama, confuzie, etc, din timpul pandemiei (cel putin din ultima parte) a fost mentinuta artificial la un nivel inalt? Ai mai sus un grafic, pe 25 ianuarie 2022 (cu o luna inainte de inceperea razboiului in UA) Franta traia prima zi de pass vaccinal (deci testul PCR negativ sau trecerea prin boala au fost sterse cu buretele) si argumentul era recordul de 501635 de cazuri. Astfel nimeni nu se rascula si DEZBINAREA lucra pentru OBLIGATIVITATEA vaccinarii. Razboiul din UA a venit la pachet cu importante cresteri de preturi + penurie. Astea afectau si vaccinatii si nevaccinatii deopotriva deci dintr-o data francezii s-au regasit in aceeasi tabara. Daca nu se abandonau masurile restrictive nu era clar ca fiind prea mult pentru populatie se punea de-o revolutie? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Acum 18 minute, draku a spus: Mie mi s-a parut extrem de ciudat faptul ca in doua saptamani de la declansarea "operatiunii militare speciale" au disparut stirile si informatiile despre "ravagiile" covidului, care tineau titlurile sus de atata timp si cu atata inversunare... Ar fi fost de inteles daca dispareau doar de prin zona asta afectata de razboi, dar ele au disparut cu totul din toata lumea..... Putem trage concluzia ca starea de teama, confuzie, etc, din timpul pandemiei (cel putin din ultima parte) a fost mentinuta artificial la un nivel inalt? Buna postare! Merita un raspuns! Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Guvidu expirase deja. Si lasa operațiunea militară, in Cluj a uitat lumea de guvid vara si cat a fost Untold, apoi imediat hopa, restricții. Idem si pe litoral. Link spre comentariu
Postări Recomandate