doru3160 Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 27 minute, DjLeco2021 a spus: Pai si eu ca nevaccinat, am facut o forma extrem de usoara (o zi de febra 38, cu usoare dureri de cap si o senzatie de voma, fara sa vomit), sotia si copilul la fel, doar ca ei au vomitat de 2-3 ori si n-a mai murit nimeni. Nu e cam la fel? Nu, pt ca multi au crapat cu tubul in gat. Nu prea e la fel. Daca tu ai avut bafta de o forma usoara, nu toti au avut-o si ei, si atunci a venit vaccinul si i-a ajutat sa treaca cu bine peste infectie. Ma intreb, nu intelegi, sau te faci ca nu intelegi? Acum dupa ce pericolul a trecut, toti se dau viteji, dar cand era infectia in floare si mureau pe capete, parca nu erau asa de multi vocali. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 (editat) Acum 15 minute, doru3160 a spus: Nu, pt ca multi au crapat cu tubul in gat. Nu prea e la fel. Daca tu ai avut bafta de o forma usoara, nu toti au avut-o si ei, si atunci a venit vaccinul si i-a ajutat sa treaca cu bine peste infectie. Ma intreb, nu intelegi, sau te faci ca nu intelegi? Acum dupa ce pericolul a trecut, toti se dau viteji, dar cand era infectia in floare si mureau pe capete, parca nu erau asa de multi vocali. Si multi au crapat si dupa vaccinare, ba chiar tineri, printre care un amic de-al meu in virsta de 41 ani, sanatos tun, ce avea control medical obligatoriu din 6 in 6 luni, un UK. S-a vaccinat in UK cu pfizer si in 2 saptamini a dat coltul, "infarct miocardic", venit asa "din senin". Ce garantie oferi tu ca scapau aia de au "crapat cu tubul in git", daca se vaccinau? De ce nu spui ca si multi vaccinati, au crapat cu tubul in git? Eeee, vorba lui Victor... Editat Martie 6, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 47 minute, DjLeco2021 a spus: Teoreticienii conspirației sunt oameni logici, care văd dincolo de pojghița de gheață de suprafață a aisbergului uneltirilor capitalismului de supraveghere și de grotă. Nu ei sunt problema, ci conspiraționiștii (uneltitorii), complicii și factcecării plătiți ca să zăpăcească omul normal și să îl îndepărteze de la realitatea practică a uneltirii. Uneltitorii sunt, de exemplu, cei din suta de mii de mesaje oațap date de ex-ministrul britanic al sănătății, pentru răspândi frica. Uneltitori sunt Bourla și von der Leyen, care făceau contracte de 70 de miliarde de euro pe sms. De curiozitate, daca nu-i secret, ce virsta ai? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 Pt ca nu s-a intamplat. Care aveau boli cronice, erau cazuri particulare. Tu judeci lucrurile prin prisma ta, tanar, sanatos. E de inteles, dar medicina nu e matematica. Vrei garantie, mergi la emag. In medicina nu exista 2 pacienti la fel. Fiecare reactioneaza la un tratament in mod diferit. Au fost probabil si din cei vaccinati care au dat coltul, dar cu siguranta pandemia nu s-a stins de la sine, si nici din cauza procentului de nevaccinati care au bagat capul in nisip. Va place sau nu, a avut un rol benefic, fie si prin modificarea tulpinii in forme din ce in ce mai usoare. Acum ca pericolul a trecut, putem spune orice, e liber la vorbit. PS- ca din asta au profitat niste baieti destepti, nu e nimic nou sub soare. Ca au cumparat vaccin cat pt 3 tari ca a noastra, e alta discutie. Nu inseamna ca vaccinul nu si-a facut treaba, daca idiotii nostri au cumparat cu mult mai mult decat era nevoie, si au aruncat mult la canal. Link spre comentariu
merck Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 53 minute, BRANCA a spus: merck.E chestie de "obraz"!Repet,dacă toţi au mască tu eşti mai cu "moţ" şi nu o porţi?? De regulă chestile astea de protocol ţi le prezintă consilierii sau cei de la Externe,ca să nu pici de "fazan"... Crezi că presa japaneză nu l-a taxat ulterior? Pai ai gasit tu undeva ca le-a stat in gat japonezilor ca dulapu' nu a purtat masca? Tu vad ca amesteci chestiunile de protocol cu masurile sanitare. Inainte de 2019 era in protocol sa poarte masca seful unui stat care venea in Japonia? Au in traditie japonezii portul de masca? In Japonia se va purta de acum incolo obligatoriu masca sau vor renunta si ei? Ce anume crezi ca ii va face sa renunte? Cati nu au propovaduit apocalipsa in China dupa ce au fost revoltele alea impotriva masurilor prea stricte care au dus la relaxarea masurilor? Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 Până la urmă a apărut vreun studiu adevărat care să arate câţi din morţi erau vaccinaţi şi cãţi nu? Ca fapt divers "iepuroii" africani s-au vaccinat mai mult de 5-10%?Văd că sunt bine mersi... Ca babalâc m-am vaccinat,da ca tânăr vă zic că garantat nu mă vaccinam.Ăl mic,al meu,s-a vaccinat,dar anterior trecuse de 3-4 ori prin grupuri în care restul s-a covidat şi el ba!Deci s-a vaccinat degeaba... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 merck.Dacă nu pricepi,nu pricepi...O poză face cât o mie de cuvinte... Link spre comentariu
merck Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 (editat) Acum 5 ore, DjLeco2021 a spus: De ce un vaccinat impotriva tulpinii X, s-a infectat tot cu tulpina X, vaccinat fiind impotriva ei si culmea a transmis si mai departe la altii, tulpina X? Nu este obligatoriu ca organismul unui individ sa produca anticorpi dupa un vaccin. Un pacient imunosupresat (transplant) sau cu cu tratament pentru HIV nu va dezvolta anticorpi. Bascalia maxima a fost ca nici macar astia nu au fost exonerati de la vaccinare. Vreau sa vad si eu ce argument poate prezenta un medic cand vaccineaza un asemenea pacient? Eu in 2021 am pus intrebarea: de ce daca se doreste sa se faca o treaba cat mai bine nu se fac si anticorpii dupa ce individul a facut vaccinul? Cand spui vaccin automat spui anticorpi, imunitate si transmisibilitate. Pfizer nu a studiat transmisibilitatea, anticorpii dupa vaccin nu s-au testat dar s-a bagat doza 3, 4 si unii au facut si a 5-a doza. Pai unde este logica sa mai faci booster la cineva care mai are inca anticorpi? Cum justifici ca un individ mai are nevoie de doza 3,4 sau 5? Simte cineva in urina sau se titreaza anticorpii??? Din lene, am preferat sa il intreb pe AI: An antibody, also known as an immunoglobulin, is a protein produced by the immune system in response to the presence of foreign substances (antigens) such as viruses, bacteria, or other pathogens. Antibodies are part of the body's defense mechanism and are designed to recognize and bind to specific antigens, thus marking them for destruction by other immune cells. Each antibody is made up of two identical heavy chains and two identical light chains, each of which contains a variable region that can specifically recognize and bind to an antigen. This variability allows the immune system to generate a wide range of antibodies that can recognize a diverse array of antigens. Antibodies play a critical role in protecting the body against infection and disease, as well as in the development of immunity after vaccination. Editat Martie 6, 2023 de merck Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 (editat) Acum 38 minute, Marele Savant a spus: De curiozitate, daca nu-i secret, ce virsta ai? Are importanta? Suficient cit sa inteleg engleza si sa ma mire ce scrie aici. Evident conspiratie... https://www.nzherald.co.nz/world/uk-officials-discussed-when-to-deploy-new-covid-variant-to-push-lockdown-whatsapp-messages-show/DWBY7LTY2RCUTK7HCIMT3HLMAU/?fbclid=IwAR30dEVbmOvTDPBUV358F5rj0MiKUMubVuBEqFOFMTe-XjqFWJuxPMDCtdU Editat Martie 6, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 Citat Fostul secretar al Sănătății al Marii Britanii a complotat să „desfășoare noua variantă” a Covid-19 pentru a „spăimânta pe toată lumea” pentru a respecta blocarea, arată mesajele text scurse. Ok, daca arata mesaje scrise/scurse, fara autori, e clar ca sunt demne de luat in seama. Ce naiba, credeam ca nu inghiti nemestecat chiar tot ce gasesti pe net. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 Eu am amanat cat de mult de oe motiv ca eram inunizat deja natural. Alta chestie, toti isi dau cu părerea vb de tot felul de cazuri excepționale. Asa o fi. Dar il iei pe ala banal testat de toata lumea, mare lucru ce sa se intample? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 (editat) Acum 46 minute, doru3160 a spus: Pt ca nu s-a intamplat. Care aveau boli cronice, erau cazuri particulare. Tu judeci lucrurile prin prisma ta, tanar, sanatos. E de inteles, dar medicina nu e matematica. Vrei garantie, mergi la emag. In medicina nu exista 2 pacienti la fel. Fiecare reactioneaza la un tratament in mod diferit. Au fost probabil si din cei vaccinati care au dat coltul, dar cu siguranta pandemia nu s-a stins de la sine, si nici din cauza procentului de nevaccinati care au bagat capul in nisip. Va place sau nu, a avut un rol benefic, fie si prin modificarea tulpinii in forme din ce in ce mai usoare. Acum ca pericolul a trecut, putem spune orice, e liber la vorbit. PS- ca din asta au profitat niste baieti destepti, nu e nimic nou sub soare. Ca au cumparat vaccin cat pt 3 tari ca a noastra, e alta discutie. Nu inseamna ca vaccinul nu si-a facut treaba, daca idiotii nostri au cumparat cu mult mai mult decat era nevoie, si au aruncat mult la canal. Pai si amicul meu nu era, tinar, sanatos (la 41 ani)? Au fost multi, nu probabil. Esti sigur ca pericolul a trecut? Din cauza "nr mare" de vaccinati in .ro, sau a slabirii tulpinii multumita vaccinului? Eu zic ca pLandemia nu s-a stins, e in vacanta cum a zis anul trecut, maimutoiul de la putere! Merg la pariu ca se "va reveni" asupra ei, imediat dupa razboiul UA, (ca si televiziunile MAPAMONDULUI au uitat de ea) odata cu UA war, asta daca nu incepe USA-China. Editat Martie 6, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
validae Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 Leco, îţi aminteşti de avertizarea că virusul lu peşte provoacă tromboze ? Eu îmi amintesc de faptul că printre medicamentele recomandate celor care aveau simptomele covid, era şi aspirina ca să evite cheagurile ce ar fi fost cauzate de efectele covidului.Amicul tău n-o fi murit de la un astfel de cheag ? Că nu cred că l-au disecat aşa de amănunţit la vremea aia când morgile erau pline de dădeau pe afară, să-i găsească un vas blocat de un cheag....zic şi eu. Link spre comentariu
merck Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 (editat) Acum 35 minute, BRANCA a spus: Tu nu intelegi ca in aceasta poza nu exista nici o ofensa la adresa Japoniei? Ce zici de pozele de mai jos? uite si in sandale! fa o comparatie cu poza de mai jos (banuiesc ca nu stii cine este dar scriu eu: seicul Khalifa bin Zayed Al-Nahyan, tatal celui de mai sus in sandale!): Are pantofi in picioare? Are! uite si mai jos ca unii poarta pantofi, altii nu Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan nu prea iubeste pantofii Editat Martie 6, 2023 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 Se va reveni cand apare alt virus. Asta e istorie. Ne an adaptat. Si nu ne a rapus ca ciuma. Link spre comentariu
Postări Recomandate