amudsen Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 28 minute, BRANCA a spus: .....O droaie de inşi au declarat că înainte de '89 au fost persecutaţi,alţii s-au autoproclamat dizidenţi,ş.a.m.d........ Macar sa aiba bunul simt ca dupa ce s-au facut de rahat sa taca. Dar ei mizeaza pe uitare si cine racneste mai tare. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Si securiști care s au declarat eroi ai revoluției. Jegosi de ultima speță. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 51 minute, BRANCA a spus: Cu persecuţie sau fără cum putea Şora să aibă 1 milion de euro?A moştenit ceva de la părinţi? De la matusa Tamara. Plus oarece drepturi de autor din strainatate. Dupa cum am mai spus, ne termina grija altora. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 franzm.Nu ne mâncă grija,în fond nici pe ãi din ANAF nu-i mâncă grija...E plină ţara de "iliciţi" da ăştia nu se iau decãt de oamenii cinstiţi,asta e problema. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Sigur, la fel si puscariile sint pline de nevinovati! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Marele Savant.E plină RO de locuinţe construite pe lângă lege,cu încălcarea legilor şi cu evaziune fiscală.E plin de averi făcute cu evaziune fiscală.Ce doriţi să mai menţionez? Probabil 10-20% din averi să fie cinstite,restul,ca la dalmaţieni,să aibă pete! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 12 minute, BRANCA a spus: Probabil 10-20% din averi să fie cinstite,restul,ca la dalmaţieni,să aibă pete! In spatele oricarei afaceri de succes se ascunde cel putin o ilegalitate. Nu exista avere cinstită. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Cînd ai zeci de legi care se bat cap în cap e cam greu să nu comiţi ilegalităţi. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Aia e. Daca mai pui si lăcomia statului de a face pe din două tot ce câștigi, te apropii de adevar. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 (editat) Cu cât îşi ascut mai tare cuţitele americanii şi chinezii,cu atât putem auzi mai des,din date "certe",că "sigur" virusul e scăpat din laborator!! Editat Martie 3, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
merck Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 (editat) Acum 28 minute, BRANCA a spus: Cu cât îşi ascut mai tare cuţitele americanii şi chinezii,cu atât putem auzi mai des,din date "certe",că "sigur" virusul e scăpat din laborator!! De cand lumea si pamantul santajul a fost folosit la greu pe timp de pace pentru a aduce benefici unei parti/tari. Eu ce am vazut cert: Fauci a schimbat definitia "gain-of-function" de pe site-ul institutiei. A mintit Congresul American zicand ca nu s-a folosit nici un $ de la bugetul US pentru cercetarea in China pentru "gain-of-function". Dovada i-a fost servita de senatorul Rand Paul. Deci Fauci are mainile murdare si sigur americanii au mai multe dovezi pe care le vor folosi doar in folosul lor. Gain-of-function research (GOFR) refers to the serial passaging of microorganisms to increase their transmissibility, virulence, immunogenicity, and host tropism by applying selective pressure to a culture. CDC-ul la fel a schimbat definitia vaccinului ca sa nu o ia in freza Pfizer. Deci e clar/logic ca americanii trag doar pentru turta lor (ambele parti au folosit sloganul: America First). Basca ca mai corect ar fi pe bucata de turta a democratilor . Asta nu inseamna ca atunci cand revin la putere republicanii se indreapta lucrurile , nuuu, doar se schimba bucata de turta! Editat Martie 3, 2023 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Alta explicație ai? Laboratorul era acolo. Cercetari fix pe asa virus se faceau tot acolo. Laboratorul nu era acreditat ca fiind f sigur. Focarul inițial a fost tot acolo. Link spre comentariu
merck Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Eu personal cred ca a fost o scurgere neintentionata din laborator, dar nu cred ca este vreo modalitate pentru a demonstra foarte clar asta. Eu din clipul pus mai sus am auzit de : Furin Cleavage Site Cand am dat un search pe google am vazut: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7457603/ Abstract SARS-CoV-2 has resulted in a global pandemic and shutdown economies around the world. Sequence analysis indicates that the novel coronavirus (CoV) has an insertion of a furin cleavage site (PRRAR) in its spike protein. Absent in other group 2B CoVs, the insertion may be a key factor in the replication and virulence of SARS-CoV-2. To explore this question, we generated a SARS-CoV-2 mutant lacking the furin cleavage site (ΔPRRA) in the spike protein. This mutant virus replicated with faster kinetics and improved fitness in Vero E6 cells. The mutant virus also had reduced spike protein processing as compared to wild-type SARS-CoV-2. In contrast, the ΔPRRA had reduced replication in Calu3 cells, a human respiratory cell line, and had attenuated disease in a hamster pathogenesis model. Despite the reduced disease, the ΔPRRA mutant offered robust protection from SARS-CoV-2 rechallenge. Importantly, plaque reduction neutralization tests (PRNT50) with COVID-19 patient sera and monoclonal antibodies against the receptor-binding domain found a shift, with the mutant virus resulting in consistently reduced PRNT50 titers. Together, these results demonstrate a critical role for the furin cleavage site insertion in SARS-CoV-2 replication and pathogenesis. In addition, these findings illustrate the importance of this insertion in evaluating neutralization and other downstream SARS-CoV-2 assays. Dar asta nu poate fi considerata o dovada in fata unui tribunal. Si doctorul din clip tot articole din astea a citit, ca el nu mai activeaza in domeniu. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 3, 2023 Partajează Postat Martie 3, 2023 Alte informații date de SUA sunt ca ei sponsorizau experimentele pt ca la ei in tara nu sunt permise fix din motiv ca poate scăpa vreun virus. Iar astea nu erau dume sau articole sunt informatii oficiale. Link spre comentariu
Postări Recomandate