Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sa vorbim despre vaccin anti covid?

Postări Recomandate

Acum 9 minute, merck a spus:

Eu zic ca nu si ... vor dori din ce in ce mai des caimac. 

Asa si? Ce poti face in privinta asta, ca sa le stea in gat caimacul data viitoare? Iti spun eu...fix nimic, oricat te-ai da cu curu de asfalt. Asa ca stai kil, traieste-ti viata, cat o mai ai. Pana si indoctrinatii aia de japonezi au capitulat in fata americanilor, cand si-au dat seama ca nu au sorti de izbanda. Numai tu si ukrainienii nu va lasati...:rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 431
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 17 minute, doru3160 a spus:

Asa si? Ce poti face in privinta asta, ca sa le stea in gat caimacul data viitoare? Iti spun eu...fix nimic, oricat te-ai da cu curu de asfalt.

Puterea saracilor sta in unitate, bogatii stiu bine ca arma lor este dezbinarea. Prin alte parti oamenii si-au dat seama ca vaccinarea i-a dezbinat si au realizat ca dezbinati sunt mai slabi. 

Link spre comentariu
Acum 17 minute, merck a spus:

au realizat ca dezbinati sunt mai slabi. 

Depinde cu cine te bati. Ca sa revin la exemplul meu, poti spune orice despre japonezi numai ca erau dezbinati nu. Si cu toate astea, ei care isi faceau hara kiri numai sa nu se predea, ce sa vezi? Au capitulat. Tu cand o sa realizezi ca esti prea mic pt un razboi atat de mare?

Link spre comentariu

S-o înscrie asta la lupta cu covidul sau nu:"Premierul Ciucă susţine că reluarea producţiei de îngrăşăminte este o prioritate"Aud??După ce l-am băgat la puşcărie pe Nicolae ne trezim că nu e bine??

Am mai zis că putem lua din import ce vrem,numa' să avem bani!Asta apropo de cei care susţin că nimic nu e profitabil dacă e produs în RO...

Link spre comentariu
Acum 6 ore, merck a spus:

Cu frate, ca nu ma prind, doar esti bugetar. 

Sunt totat de acord cu Calinescu si l-as fi aruncat si eu pe jegosul ala de la etajul Bancii Nationale. Chiar vreau sa ies in strada sa le-o trag la bulangii de la BNR, ce zici, te bagi? 

Doar cei cu "barbitza" (fara crapatura intre picioare), dar pensati si epilati, ar sta acasa, restul s-ar baga la iesit in strada.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, BRANCA a spus:

doru3160.Crezi că nu vine o zi când nu mai e nimic de furat?

Şi apropo de averi făcute "cinstit",cum naiba răposatul Mihai Şora,persecutat de comunişti,a făcut o avere,zice-se,de 1 milion euro??

Cum naiba a fost persecutat când a lucrat alături de Ana Pauker? 

Cine avea acces acolo dacă nu era bine înfipt, de obicei de la Moscova? 

Restul este cancan. 

Link spre comentariu

yo2mhj.O droaie de inşi au declarat că înainte de '89 au fost persecutaţi,alţii s-au autoproclamat dizidenţi,ş.a.m.d.Cu persecuţie sau fără cum putea Şora să aibă 1 milion de euro?A moştenit ceva de la părinţi?

În fapt şi la covid o mulţime s-au descoperit "savanţi" după pandemie,că "au ştiut ei" ce se întâmplă,ce e cu vaccinurile,etc,etc...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări