carageae Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 (editat) Vand socluri novale de sasiu, de bachelită, japoneze, NOS, in doua variante: - varianta cu toti pinii, la 20 de lei bucata. - varianta cu 6 pini, pt. EL84 sau alte tuburi ce nu folosesc toti pinii - la 15 lei bucata. *** Pentru un kit de minim 2 socluri complete si 4 pt. EL84 - adica 100 de lei, transportul prin posta e gratuit. Dispun de aprox. 20 de bucati cu 6 pini si 10 complete. Original aveau si un pin pe centru, l-am relocat - acolo se poate face o gaura pt. LED, cine e amator...recomand 3mm, desi cred ca ar merge si de 5, nu am incercat. Nu negociez pretul, stiu ce vand si merita. Daca nu sunt amatori pot sa le pastrez, am pus deoparte cateva si pentru mine. Soclurile se monteaza sub sasiu, diametrul decuparii in sasiu e de 24mm. Nu dau mai mult de 10 socluri de persoana, nu vreau sa incurajez revanzarea - prefer sa fac mai multe pachete dar sa ajut colegii interesati sa faca amplificatoare de calitate. In imagini vedeti versiunea originala, relocarea pinilor pt. EL84 si completarea pana la 9 - in acest caz un soclu se sacrifica pentru a completa alte 3... Editat Februarie 26, 2023 de carageae Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 5, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Am un lot nou de socluri, pentru amatorii de socluri de calitate. In acest moment am asamblate gata cate 20 de bucati din fiecare si inca cel putin 50 de socluri neatinse. Se pot reloca pinii si pentru alta varianta decat EL84, dar numai cu precomanda....e destul de migalos procesul de schimbare a pinilor. Oferta de black friday: 4 socluri in varianta originala la 50 de lei, posta inclusa la plata in cont. Link spre comentariu
Postări Recomandate