Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatii magnetofoane aparate de radio vechi

florinmar

Postări Recomandate

Buna ziua, a venit momentul sa pun aici un mesaj .Ma ocup de repararea de magnetofoane, casetofoane, pickupuri, radio vechi 

Televizoare pe lampi si tranzistoare alb/negru relatii la numarul 0790489629. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinmar

10

• claude68

1

• Serediuc Florin

1

• Amator 12

1

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
La 11.12.2023 la 9:37, Amator 12 a spus:

Am un radio casetofon făcut în România și are nevoie de reparații. Credeti ca se poate?

Da .sunatima la Nr 0790489629

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am un radiocasetofon din anii 70. La timpul respectiv l-am dat unui reparator particular pentru a-l trage in banda. L-a tras in banda, dar a si inlocuit capul de inregistrare/redare cu unul defect. Dupa multi ani as vrea sa fie tras in banda actuala si sa fie inlocuit capul de inregistrare/redare. Credeti ca ma puteti ajuta? Multumiri anticipate, George Paraschiv

Link spre comentariu
La 18.02.2024 la 11:24, GeorgeP a spus:

Am un radiocasetofon din anii 70. La timpul respectiv l-am dat unui reparator particular pentru a-l trage in banda. L-a tras in banda, dar a si inlocuit capul de inregistrare/redare cu unul defect. Dupa multi ani as vrea sa fie tras in banda actuala si sa fie inlocuit capul de inregistrare/redare. Credeti ca ma puteti ajuta? Multumiri anticipate, George Paraschiv

Da. Sunați-mă la nr 0790489629

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări