Geamandura Postat Februarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2023 Sunt luate de pe net, dar corespund perfect realității. Link spre comentariu
sla Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 (editat) Acum 27 minute, Geamandura a spus: Catodul diodei, cu rezistenta de 33k sunt cuplate direct la vcc, iar rezistenta de 10k este la gnd, Cred ca ai scris gresit, 10K nu este la masa: Daca ai instrument de masura, masoara tensiunea la pinii integratului fata de masa ( cu atentie, sa nu faci scurt) Editat Februarie 27, 2023 de sla Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Pai daca e la masa este in mute mode. Link spre comentariu
sla Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 (editat) Acum 7 minute, sonic11 a spus: Pai daca e la masa ete in mute mode. Cred ca a scris/vazut gresit, nu poate sa fie la masa, imposibil sa fie cablajul gresit (daca este identic cu cel din poza) Editat Februarie 27, 2023 de sla Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Acum 52 minute, Geamandura a spus: Am verificat piesele, le-am montat corect, condensatorii sunt la 50v Asta-i gluma sau cum ? Ti s-a spus sa masori acolo cu multimetrul, nu sa spui ce scrie pe ei. Sau nu ai aparat de masura ? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Acum 10 ore, Geamandura a spus: Nu prea ma pricep cu pozele, sper sa fi reusit Cea de jos este de pe net. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Acum 47 minute, sla a spus: Cred ca a scris/vazut gresit, nu poate sa fie la masa, imposibil sa fie cablajul gresit (daca este identic cu cel din poza) Sau sa fie finalii fake Link spre comentariu
sla Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 (editat) Acum 16 minute, sonic11 a spus: Sau sa fie finalii fake Dacă s-ar fi dus finalii, cum montajul nu are protecție, ar fi iesit fum din traf. Am zis sa măsoare tensiunile la pini, poate vedem ceva... Editat Februarie 27, 2023 de sla Link spre comentariu
validae Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Nu înţeleg de ce nu ai pus poză cu ce ai tu pe masă, nu cu nişte kit-uri de pe net. De unde să vedem dacă ai greşit ceva ???. E ca şi cum te-ai duce cu pisica sănătoasă a vecinului la veterinar, că a ta se simte rău şi nu poţi s-o deplasezi.Dar pe cuvânt de pionier că-s identice ambele pisici.... Cred că ne faci să ne pierdem timpul degeaba, nu crezi ? Link spre comentariu
aurel70 Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 (editat) Unde se leaga condensatorul de filtraj din stinga? Nu se vede (sau nu vad eu) cablajul pe partea cealalta... Editat Februarie 27, 2023 de aurel70 completare Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Acum 2 ore, sla a spus: Dacă s-ar fi dus finalii, cum montajul nu are protecție, ar fi iesit fum din traf. Am zis sa măsoare tensiunile la pini, poate vedem ceva... Nu e musai, sunt unii de nu fac nimic, nici macar fum Link spre comentariu
mariobe Postat Martie 5, 2023 Partajează Postat Martie 5, 2023 (editat) Am prin casă cel puțin astfel de bucăți toți testați iar pe lângă ei am mai folosit și alții în trecut. Unii i-am cositorit personal, alții au venit gata făcuți și până acum toți au mers perfect .Ce fel de sursă folosești?Ai sigur înfășurare dublă la transformator? Editat Martie 5, 2023 de mariobe Link spre comentariu
Geamandura Postat Mai 23, 2023 Autor Partajează Postat Mai 23, 2023 Am găsit pe Audio Killer o schema de amplificator cu TDA7294/7293, unde pinii 1,3,4 sunt legați între ei și la masa intrarii. Este normal? Pentru a beneficia de stand by și mute, trebuiesc conectați pinii 9 și 10 la un circuit de control? Link spre comentariu
Geamandura Postat Mai 23, 2023 Autor Partajează Postat Mai 23, 2023 Se poate verifica un circuit integrat TDA 7293/7294, inainte de montare, dacă este functional? Link spre comentariu
validae Postat Mai 23, 2023 Partajează Postat Mai 23, 2023 Funcțional.Doar făcând un circuit simplificat de test pe o placă prevăzută cu soclu fără lipire.Alimentezi și cu un semnal de test la intrare, urmărești dacă amplifică. Presupun că vrei să eviți cumpărarea unui circuit ,,fake,, și în caz că-l primești, să-l poți returna în starea originală, fără lipituri.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum