Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu TDA7294/ 7293

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 27 minute, Geamandura a spus:

Catodul diodei, cu rezistenta de 33k sunt cuplate direct la vcc, iar rezistenta de 10k este la gnd,

Cred ca ai scris gresit, 10K nu este la masa:

TDA7294 circuit diagram and schematic.

Daca ai instrument de masura, masoara tensiunea la pinii integratului fata de masa ( cu atentie, sa nu faci scurt)

Editat de sla
Link spre comentariu

Nu înţeleg de ce nu ai pus poză cu ce ai tu pe masă, nu cu nişte kit-uri de pe net.

De unde să vedem dacă ai greşit ceva ???.

E ca şi cum te-ai duce cu pisica sănătoasă a vecinului la veterinar, că a ta se simte rău şi nu poţi s-o deplasezi.Dar pe cuvânt de pionier că-s identice ambele pisici....

Cred că ne faci să ne pierdem timpul degeaba, nu crezi ?

Link spre comentariu

Am prin casă cel puțin astfel de bucăți toți testați iar pe lângă ei am mai folosit și alții în trecut. Unii i-am cositorit personal, alții au venit gata făcuți și până acum toți au mers perfect .Ce fel de sursă folosești?Ai sigur înfășurare dublă la transformator?

Editat de mariobe
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am găsit pe Audio Killer o schema de amplificator cu TDA7294/7293, unde pinii 1,3,4 sunt legați între ei și la masa intrarii. Este normal? Pentru a beneficia de stand by și mute, trebuiesc conectați pinii 9 și 10 la un circuit de control?

Link spre comentariu

Funcțional.Doar făcând un circuit simplificat de test pe o placă prevăzută cu soclu fără lipire.Alimentezi și cu un semnal de test la intrare, urmărești dacă amplifică.

Presupun că vrei să eviți cumpărarea unui circuit ,,fake,, și în caz că-l primești, să-l poți returna în starea originală, fără lipituri....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări