Geamandura Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Va salut! De curând am achiziționat un kit amplificator cu TDA7294/7293. L-am alimentat la 2×12vca. La cuplare se aude un pocnit specific amplificatoarelor, dar nu reda nimic. Este tensiunea prea mică, sunt cumva activate funcțiile de mute sau stand-by, sau care ar putea fi problema? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 Vezi unde sunt legaţi pinii St-by/Mute.Poate fi în st-by sau muting. Link spre comentariu
Geamandura Postat Februarie 26, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2023 (editat) Ambii pini sunt legați la plusul a câte unui condensator de 10 microF Editat Februarie 26, 2023 de Geamandura Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 (editat) Ce kituri sunt? au redresarea și filtrajul incorporat în kit? Trebuie sa functioneze da la +-10v...+-40v Mute este activ cu pinul conectat la masa și inactiv dacă pinul are mai mult de +3,5v Editat Februarie 26, 2023 de sonic11 Link spre comentariu
Geamandura Postat Februarie 26, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2023 Da cu redresarea și filtrajul pe placă Link spre comentariu
validae Postat Februarie 26, 2023 Partajează Postat Februarie 26, 2023 O poză clară cu cablajul, partea cu lipituri se poate ? Pinii de st-by şi mute ar trebui conectaţi pe cablaj la plusul alimentării, dar poate acum nu sunt.Ori e posibil să fie o întrerupere pe cablaj... O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie: Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul. Deschideţi aplicaţia din link (https://imgur.com/upload) Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,. După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,. Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare. Link spre comentariu
Geamandura Postat Februarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2023 https://imgur.com/a/KzaGjLS Nu prea ma pricep cu pozele, sper sa fi reusit Link spre comentariu
Geamandura Postat Februarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2023 https://imgur.com/a/KzaGjLS Link spre comentariu
Danco Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Acum 23 ore, Geamandura a spus: De curând am achiziționat un kit amplificator cu TDA7294/7293. L-am alimentat la 2×12vca. La cuplare se aude un pocnit specific amplificatoarelor, dar nu reda nimic. Este tensiunea prea mică, sunt cumva activate funcțiile de mute sau stand-by, sau care ar putea fi problema? Salut, ...daca l-ai alimentat cu 12Vca (curent alternativ) si nu are pe intrarea de alimentare punte redresoare+condensatori de filtraj n-o sa functioneze...cred ca aceste kit-uri se alimenteaza in curent continuu Link spre comentariu
Geamandura Postat Februarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2023 Are redresarea și filtrajul incorporat Sunt, novice, într-adevăr, dar nu într-atât să pot încurca alternativul cu continuul. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 pare ca grupul 33k 1n4148 și 10 k nu sunt conectate la +vcc. Nu-mi dau seama bine din poza poți verifica? Link spre comentariu
sla Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Ai instrument de măsură? Ai verificat piesele înainte de a le monta, respectiv le-ai montat conform inscriptionarilor de pe placă? Ce tensiune continuă ai pe cele două condensatoare mari? Link spre comentariu
Geamandura Postat Februarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2023 Am verificat piesele, le-am montat corect, condensatorii sunt la 50v Link spre comentariu
Geamandura Postat Februarie 27, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2023 Catodul diodei, cu rezistenta de 33k sunt cuplate direct la vcc, iar rezistenta de 10k este la gnd, pinii ceilalți ai celor trei piese sunt conectați doar între ei. Și, am două montaje la fel, unul cu TDA 7293, unul cu TDA 7294, ambele au același comportament Link spre comentariu
sla Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Pozele atasate mai sus sunt poze reale, facute de tine, sau sunt luate de pe net? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum