Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu TDA7294/ 7293

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

O poză clară cu cablajul, partea cu lipituri se poate ? Pinii de st-by şi mute ar trebui conectaţi pe cablaj la plusul alimentării, dar poate acum nu sunt.Ori e posibil să fie o întrerupere pe cablaj...

O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie:

Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul.

Deschideţi aplicaţia din link (https://imgur.com/upload)

Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,.

După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,.

Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare.

Link spre comentariu
Acum 23 ore, Geamandura a spus:

De curând am achiziționat un kit amplificator cu TDA7294/7293.  L-am alimentat la 2×12vcaLa cuplare se aude un pocnit specific amplificatoarelor, dar nu reda nimic. Este tensiunea prea mică, sunt cumva activate funcțiile de mute sau stand-by, sau care ar putea fi problema?

Salut,

...daca l-ai alimentat cu 12Vca (curent alternativ) si nu are pe intrarea de alimentare punte redresoare+condensatori de filtraj n-o sa functioneze...cred ca aceste kit-uri se alimenteaza in curent continuu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări