Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare preamplificator

eos

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eos

3

• Marian

2

• sesebe

2

• icar

1

Top autori în acest subiect

Paradoxal, faptul ca este AO inversor ( IN+ la masa ) iti usureaza sarcina. 

Nu m-am uitat in pdf sa vad ce stie acel AO dar in principiu pentru alimentare asimetrica IN+ se muta de la masa la o referinta egala cu jumatate din tensiunea de alimentare. 

Un divizor cu 2 pe alimentare, si eventual un condensator de la nodul divizorului la masa, si de acolo se leaga IN+.

Neaparat condensator de cuplaj AC intre rezistentele de 15k si cursoarele potentiometrelor. 

Link spre comentariu

Răspunsul simplu este nu. 

Ceea ce spui tu Marian este absolut corect dar nu mai este aceeași schema, devine alta schema. Iar lucrurile se pot complica în funcționare, pot apărea probleme de zgomot în funcție de cum este ales punctul de masa de referință. 

Link spre comentariu

Deci in cazul asta n`am rezolvat nimic cu schema asta.Va rog sa imi recomandati alta schema care sa poata sa imi amplifice semnalul de la un bluetooth chinezesc ca nu imi da destul semnal dar sa fie alimentat simplu cu o tensiune pana la 24vcc.Daca se poate sa aibe si un gain reglabil ar fi si mai bine.

Va multumesc pentru raspunsuri!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări