bogdan20782 Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 Salutare, stiu ca s-a mai discutat pe tema integratului, dar nu am gasit info. Unde este legat electric spatele integratului si cam ce suprafata trebuie sa aiba radiatorul? Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 (editat) Bubuie internetul de info-uri despre acest integrat.Spor la descoperit!!! Editat Februarie 24, 2023 de Bercu Giuliano Link spre comentariu
Ionut A. Postat Martie 14, 2023 Partajează Postat Martie 14, 2023 (editat) La 24.02.2023 la 19:44, bogdan20782 a spus: Salutare, stiu ca s-a mai discutat pe tema integratului, dar nu am gasit info. Unde este legat electric spatele integratului si cam ce suprafata trebuie sa aiba radiatorul? Multumesc anticipat! De obicei spatele integratului este legat la minus/masa (GND) si asta o poti verifica cu un multimetru intre pinii de alimentare. Pentru a evita problemele de masa, uneori se pune o folie ceramica intre radiator si integrat cu pasta termoconductoare pe ambele parti. Din pacate nu am gasit nicaieri suprafata minima necesara (nici nu am cautat prea mult) dar fiind un integrat folosit cu precadere in solutii audio auto sau sisteme de mici dimensiuni nu cred ca are nevoie de un radiator prea mare. Oricum, se pare ca integratul are protectie la supratemperatura si scade puterea audio pentru a se "racori" cand e prea fierbinte. Uite aici si datasheet: https://html.alldatasheet.com/html-pdf/19232/PHILIPS/TDA1562/497/2/TDA1562.html Bafta! Editat Martie 14, 2023 de Ionut A. Link spre comentariu
bogdan20782 Postat Martie 22, 2023 Autor Partajează Postat Martie 22, 2023 La 14.03.2023 la 23:30, Ionut A. a spus: De obicei spatele integratului este legat la minus/masa (GND) si asta o poti verifica cu un multimetru intre pinii de alimentare. Pentru a evita problemele de masa, uneori se pune o folie ceramica intre radiator si integrat cu pasta termoconductoare pe ambele parti. Din pacate nu am gasit nicaieri suprafata minima necesara (nici nu am cautat prea mult) dar fiind un integrat folosit cu precadere in solutii audio auto sau sisteme de mici dimensiuni nu cred ca are nevoie de un radiator prea mare. Oricum, se pare ca integratul are protectie la supratemperatura si scade puterea audio pentru a se "racori" cand e prea fierbinte. Uite aici si datasheet: https://html.alldatasheet.com/html-pdf/19232/PHILIPS/TDA1562/497/2/TDA1562.html Bafta! Am masurat intre masa si spate si intre ceilalti pini si spate si se pare ca spatele nu e conectat la niciun pin. Radiatorul va fi carcasa statiei care este de 400x300x2mm. Link spre comentariu
modoran Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Este la masa conectat la astea auto, dar nu e scurt direct, are o anumită rezistenta când masori cu multimetrul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum