Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpăr carcasa

sesebe

Postări Recomandate

Cumpăr o carcasa, preferabil culoare neagra, subțire 4-8cm, lata de circa 40cm, adincime 8-25cm, cu 9-10 gauri pt potentiometri. Carcasa ar putea proveni de la un efect defect, de exemplu. 

Deși ma cam îndoiesc ca este disponibila o astfel de carcasa, aștept oferte însoțite de poze, preferabil pe privat. 

Mulțumesc de atenție. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

5

• Toni Marginean

3

• flomar60

3

• NEAGU GABRIEL

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutări!

Am o carcasă de la un swich vechi....are L=445mm ; l= 200mm ; h = 44mm ....este neagră și nu are găuri pt. potențiometre....dacă interesează ,dați un semn!

Link spre comentariu

Va salut, și scuze că mă bag în seamă, ceva aproape de dorința dumneavoastră are la vânzare userul Neagu Gabriel  cu topicul  "diverse....  " punctul 170.

Editat de Barbaro
Link spre comentariu
Acum 50 minute, flomar60 a spus:

Salutări!

Am o carcasă de la un swich vechi....are L=445mm ; l= 200mm ; h = 44mm ....este neagră și nu are găuri pt. potențiometre....dacă interesează ,dați un semn!

Imi poti trimite o poza sau modelul sa caut pe net o poza?

Merci!

Acum 33 minute, Barbaro a spus:

Va salut, și scuze că mă bag în seamă, ceva aproape de dorința dumneavoastră are la vânzare userul Neagu Gabriel  cu topicul  "diverse....  " punctul 170.

Ma uit acum.

Merci!

Link spre comentariu
Acum 34 minute, Barbaro a spus:

Multumesc frumos

WhatsApp Image 2023-02-14 at 21.40.15.jpeg

WhatsApp Image 2023-02-14 at 21.40.16.jpeg

WhatsApp Image 2023-02-14 at 21.40.17 (1).jpeg

Link spre comentariu
Acum 28 minute, sesebe a spus:

Imi poti trimite o poza sau modelul sa caut pe net o poza?

Da, fac poze dar nu acum, mâine pe seară (la ora asta am inchis atelierul si calculatorul) și le pun aici.... 

Link spre comentariu

Merci, pare interesanta dar eu as fi vrut 9 butoane minim si carcasa are doar 8 butoane.

Era fain daca aveai macar toate butoanele.

Trebuie sa ma gindesc cum si daca pot sa-mi modific ideea. Pretul ramine cel din anunt?

@NEAGU GABRIEL

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Am făcut poze....869042459_IMG_6016(FILEminimizer).thumb.JPG.98f79612de7bffde53373ab8b70cd453.JPG1981680967_IMG_6017(FILEminimizer).thumb.JPG.0323495fd69fdfcf926d6d75107f5950.JPG449141716_IMG_6018(FILEminimizer).thumb.JPG.c9bae0ed12eb9ab8cbd23d11bd445f11.JPG...................pe față(prima poză) a fost lipită cu prenadez o mască de plastic care a dispărut între timp....pot să-ți dau o fâșie de sticlotextolit de 1;1,5 sau 2mm grosime(la alegere) care să fie fixată pe față....câte potențiometre vor fi....? dacă au ax canelat pot să găsesc pe la mine butoane noi.....dacă vrei, pot să te ajut cu găurire/fixare mască, etc....

Editat de flomar60
Link spre comentariu

Vreau sa încerc un egalizor parametric pe 3 benzi. Deci trebuie sa pun 9 potențiometri sau 18 dacă îl fac sa aibă reglaje individuale pe fiecare canal, dar nu vreau asa ceva. 

Ideea este ca dacă iese cum vreau eu îl voi folosi și atunci trebuie sa arate bine. 

Placa nu va fi extraordinar de mare deci ma interesează partea din fata și sa am loc și pt in traf/sursa. 

Voi alege ce arata mai bine și este mai ușor de utilizat de mine. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Merci Toni pt oferta dar nu cred ca-i potrivita la ceea ce vreau eu.

La egalizorul parametric de obicei se folosesc potentiometri rotativi pt ca reglajul nu arata ca la egalizoarele grafice. pt fiecare banda de reglaj se folosesc 3 potentiometri, unul pt reglajul propriu-zis, unul regleaza frecventa centrala si al treilea regleaza factorul de calitate a filtrului (latimea de banda). Deci pozitiile potentiometrilor nu arata caracteristica.

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 6 minute, sesebe a spus:

Merci Toni pt oferta dar nu cred ca-i potrivita la ceea ce vreau eu.

La egalizorul parametric de obicei se folosesc potentiometri rotativi pt ca reglajul nu arata ca la egalizoarele grafice. pt fiecare banda de reglaj se folosesc 3 potentiometri, unul pt reglajul propriu-zis, unul regleaza frecventa centrala si al treilea regleaza factorul de calitate a filtrului (latimea de banda). Deci pozitiile potentiometrilor nu arata caracteristica.

Atunci dacă tot am scos-o la iveală o pun la vânzare!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări