BRANCA Postat Februarie 23, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2023 Da.E bine să descoperi că unii sunt re-brănduiţi...Uitasem de alcon şi VAX. Mi s-a părut şi mie suspectă lipsa lui Mircea.Sper să-i meargă bine sau să nu aibă necazuri. Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 (editat) Mircea e pe celalalt forum...a barfit pe acolo ca nu e multumit cu nationalistii de pe forumul acesta.. Lui ii place in Canada.....e pe val cu globalistii. Si VAX s-a suparat precum un scolar...cand i-am auzit motivele imi venea sa-l intreb daca este cumva la gradinita....chiar n-avea niciun motiv intemeiat....doar simplu fapt ca nu trebuia contrazis tehnic. M-a bufnit rasul! Gasiti acolo discutiile. Editat Februarie 23, 2023 de mac01 Link spre comentariu
merck Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Care este celalalt forum? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 3 ore, validae a spus: Lăsaţi-l unde e, mie nu mi-e dor deloc de circul lui....dar regret lipsa altor colegi, de exemplu @gauss. Şi suspectă lipsa lui @Mircea....ori s-a ,,rebranduit,, şi nu m-am prins. Facea circ si pentru ca noi il provocam. Mai ales ca indraznea sa faca ceva concret, practic si sa obtina rezultate in loc sa o frece cu simulari! Uita-te cita activitate mai este pe topicul radio acuma. personal am invatat si am aflat o gramada de chestii de la el! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 23, 2023 Administratori Partajează Postat Februarie 23, 2023 La 23.02.2023 la 21:25, merck a spus: Care este celalalt forum? Nu exista celalat forum pentru ca nu are de a face cu elforum Exprimarea corecta este "activeaza pe un alt forum" exista si alte forumuri, sunt o gramada, fiecare activeaza unde crede ca se simpte bine dar bârfitul e pentru babe si prosti. Daca nu strigam slava celui mai mare dusman al Romaniei suntem nationalisti... sau mai rau, putinisti. Doar dusmanii Romaniei au voie sa fie nationalisti ? Mai sa fie... Si am sters postarea lui flomar60 ca nu vreau sa fac reclama nici acelui forum si nici altora. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 "activează pe forumul paralel" Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 24, 2023 Administratori Partajează Postat Februarie 24, 2023 nu exista forumul "paralel" pentru ca un forum cu 50 de useri si 100 de postari inființat de unu nervos pe moderatorii de aici nu poate fi considerat forum "paralel" cu Elforum, poate peste 10-15 ani si cand o sa aiba 1 milion de postari. Intr-o vreme au aparut forumuri ca ciupercile dupa ploaie si au avut cam aceeasi viata ca si ciupercile, cum a incetat ploaia sau "zelul" proprietarului de a face spam pe aici cu linkuri, au disparut. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 Vax cred ca este domnul string. Vasile, forumul lui Don Petrica mi se pare un forum care a prins mucegai. Au altii bloguri mult mai reusite si mai populare. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 24, 2023 Administratori Partajează Postat Februarie 24, 2023 Acum 2 minute, AlpHs00 a spus: Vasile, forumul lui Don Petrica Dracu mai face electronica in Romania si inca sa mai si scrie pe forumuri, sunt(erau) mai multe forumuri ca electronisti Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 Eu sper sa se intoarca Traian B Link spre comentariu
validae Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 Acum 45 minute, AlpHs00 a spus: Vax cred ca este domnul string. Nicio șansă.E altcineva, tot vechi... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 Nu exista nicio asemanare intre #VAX si #string... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 27, 2023 Administratori Partajează Postat Februarie 27, 2023 La 24.02.2023 la 14:03, djvas a spus: Eu sper sa se intoarca Traian B Poate sa revina oricand doreste dar nu o sa cantam cu el in cor slava ucraina Link spre comentariu
Postări Recomandate