BRANCA Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Era o rubrică similară pe aici,da' nu dau de ea... Am dat întãmplător ieri de nişte nume de useri şi am constatat că n-au intrat de mult timp pe forum. Se ştie ceva de Zal ,Atlas,cavit,Mircea?Sau de mai puţin cunoscuţii legionaru,soisun? S-au "plictisit" unii,s-au au făcut "stânga"? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Zal e bine, Atlas cred că și-a schimbat userul, Restul... Link spre comentariu
okean Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 @puriu, @gauss... Link spre comentariu
Haralambie Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 De gauss stiam ca a plecat din orasul de bastina Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 5 ore, BRANCA a spus: Era o rubrică similară pe aici,da' nu dau de ea... Am dat întãmplător ieri de nişte nume de useri şi am constatat că n-au intrat de mult timp pe forum. Se ştie ceva de Zal ,Atlas,cavit,Mircea?Sau de mai puţin cunoscuţii legionaru,soisun? S-au "plictisit" unii,s-au au făcut "stânga"? Soisun este bine sanatos, munceste in afara ca sa aiba bani sa-si cumpere osciloscoape Link spre comentariu
bolek Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 (editat) cavit as zice ca este ionut120v, inventator al denumirii de sursa "fore-ward"... desi sunt ironic pot sa spun ca omul chiar stie meserie si o pune in practica...pentru asta a dat bani destul de multi pe niste componente pe care eu le-am ocolit si cand le puteam avea fara bani... Editat Februarie 23, 2023 de bolek Link spre comentariu
icar Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Dar ce o mai face RST, sau cum isi mai spunea. Era interesant daca a prevazut cutremurele cu aparatura inventata de el. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Îl găsiți pe Facebook pe numele său real. Dacă vreți vă dau pe privat. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 (editat) Si-o zîs de atâtea ori numele, ca-l stie si cine nu vrea. Editat Februarie 23, 2023 de franzm Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Am zis că e mai interesant așa https://www.facebook.com/felix.c.73 Na... Link spre comentariu
validae Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Lăsaţi-l unde e, mie nu mi-e dor deloc de circul lui....dar regret lipsa altor colegi, de exemplu @gauss. Şi suspectă lipsa lui @Mircea....ori s-a ,,rebranduit,, şi nu m-am prins. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Nici @alconnu a mai fost văzut, sunt câțiva lipsa, nici @VAX... Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 18 minute, maresaldeflota a spus: Nici @alconnu a mai fost văzut, sunt câțiva lipsa, nici @VAX... VAX activeaza pe celalalt forum. De aici a plecat, cativa l-au suparat... Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 9 ore, BRANCA a spus: legionaru Fostul meu nickname, nu m-am mai putut loga după resetarea parolelor... Sunt aici, nu mă predau!!! I never give up! Link spre comentariu
merck Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 4 minute, Budreala Radu a spus: Fostul meu nickname, nu m-am mai putut loga după resetarea parolelor... Sunt aici, nu mă predau!!! I never give up! Poti lua legatura cu Badman si iti schimba user name-ul sau parca dupa 1000 de postari ti-l poti schimba si singur. Link spre comentariu
Postări Recomandate