leo177 Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Esti cineva care poate face niste roti dintate plastic ..30mm diametru exterior ..interior ax 2.5 ..mm si un alt pinion mic diametru exterior 7mm..interior de 2.5mm..grosime pt pinion mare 3mm cel mic un 5..6 mm..si daca se poate si un pret ! Link spre comentariu
yoo Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Salut. Fa te rog niște desene cu ce vrei tu, și dimensiuni cât mai exacte, și încerc sa te servesc eu. Încearcă sa le trimiți pe watsapp dacă mai ai nr meu de tel. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Datele sunt incomplete.Număr de dinţi, ce tip de transmisie este (axe paralele, axe concurente)etc...sunt multe detalii de dat.Măcar o schiţă sau o poză ca exemplu, de pe net. Dacă vrei să refaci nişte roţi sparte, lipeşte-le de formă, cât să le faci o poză clară şi ataşezi nişte cote. Link spre comentariu
leo177 Postat Februarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2023 Acum 2 ore, yoo a spus: Salut. Fa te rog niște desene cu ce vrei tu, și dimensiuni cât mai exacte, și încerc sa te servesc eu. Încearcă sa le trimiți pe watsapp dacă mai ai nr meu de tel. Nu mai am nr tau de tel Link spre comentariu
leo177 Postat Februarie 23, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2023 https://i.postimg.cc/15hdfy0h/20230223-084752.jpg Distanta din centrul celor doua pinioane este de 32mm si 29.5 mm Numarul de dinti nu este atat de important ..grosimea in material ..a rotilor 2.5..3 mm Pt pinioanele mici sa fie un 5mm inaltimea pinionului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum