Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Zgomot în subwoofer, fără semnal.

gmz1

Postări Recomandate

Salut, am achiziționat un subwoofer și o stație care nu sunt kit, nu știu dacă de vina este stația sau subwooferul, dar atunci când este alimentat duduie basul, fără muzica nimic, impulsuri ca și cum ai atinge farful unui auxiliar

Acum probabil e vina amplificatorului, m-am uitat la subwoofer firele nu au nimic, ceva rezistente pe la subwoofer, mai e o teorie dar probabil o sa ziceți ca d aia se intampla și nu o sa găsesc soluția, cablurile mele rca sunt galben și rosu, nu rosu și alb, dar pe ele scrie audio l și audio r și din câte știu și dacă era de video cel galben trebuie să scoată sunetul fără probleme, acum nu știu, aștept un răspuns de la profesioniști 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, gmz1 a spus:

Salut, am achiziționat un subwoofer și o stație care nu sunt kit, nu știu dacă de vina este stația sau subwooferul, dar atunci când este alimentat duduie basul, fără muzica nimic, impulsuri ca și cum ai atinge farful unui auxiliar

Acum probabil e vina amplificatorului, m-am uitat la subwoofer firele nu au nimic, ceva rezistente pe la subwoofer, mai e o teorie dar probabil o sa ziceți ca d aia se intampla și nu o sa găsesc soluția, cablurile mele rca sunt galben și rosu, nu rosu și alb, dar pe ele scrie audio l și audio r și din câte știu și dacă era de video cel galben trebuie să scoată sunetul fără probleme, acum nu știu, aștept un răspuns de la profesioniști 

Cu cablurile de întrare semnal scoase din amplificator, fenomenul este același? 

Link spre comentariu
Acum 8 ore, bmwh548 a spus:

Verificati si compatibilitatea iesirilor si intrarilor. Poate se ia semnal de nivel mare si se baga in intrarea de nivel mic din amplificator.
Cablurile de semnal de nivel mic ar trebui pozitionate cumva cat mai departe de cablurile de alimentare.

Tocmai de aia se folosesc cabluri ecranate. Adică izolate electro magnetic, pentru a nu capta toate reziduurile, și pentru a nu se comporta ca o antena radio. 

Despre ce compatibilitate este vorba, ca nu inteleg. 

Daca inițiatorul topicului spune clar ca la tndepartarea (RCA) - urilor din mufe dispar zgomotele ciudate. 

Ca și o verificare suplimentara: la atingerea cablului de semnal mic, se mărește în intensitate volumul zgomotelor în boxa?. Dacă da, atunci fără echivoc cablul folosit este un căcat ordinar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări