gmz1 Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Salut, am achiziționat un subwoofer și o stație care nu sunt kit, nu știu dacă de vina este stația sau subwooferul, dar atunci când este alimentat duduie basul, fără muzica nimic, impulsuri ca și cum ai atinge farful unui auxiliar Acum probabil e vina amplificatorului, m-am uitat la subwoofer firele nu au nimic, ceva rezistente pe la subwoofer, mai e o teorie dar probabil o sa ziceți ca d aia se intampla și nu o sa găsesc soluția, cablurile mele rca sunt galben și rosu, nu rosu și alb, dar pe ele scrie audio l și audio r și din câte știu și dacă era de video cel galben trebuie să scoată sunetul fără probleme, acum nu știu, aștept un răspuns de la profesioniști Link spre comentariu
yoo Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 1 oră în urmă, gmz1 a spus: Salut, am achiziționat un subwoofer și o stație care nu sunt kit, nu știu dacă de vina este stația sau subwooferul, dar atunci când este alimentat duduie basul, fără muzica nimic, impulsuri ca și cum ai atinge farful unui auxiliar Acum probabil e vina amplificatorului, m-am uitat la subwoofer firele nu au nimic, ceva rezistente pe la subwoofer, mai e o teorie dar probabil o sa ziceți ca d aia se intampla și nu o sa găsesc soluția, cablurile mele rca sunt galben și rosu, nu rosu și alb, dar pe ele scrie audio l și audio r și din câte știu și dacă era de video cel galben trebuie să scoată sunetul fără probleme, acum nu știu, aștept un răspuns de la profesioniști Cu cablurile de întrare semnal scoase din amplificator, fenomenul este același? Link spre comentariu
gmz1 Postat Februarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2023 Adică fără RCA uri în stație? Nu se aude nimic Link spre comentariu
yoo Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Atunci acele caburi sunt de o calitate proasta, neecranate și nepotrivite pentru semnal audio de nivel mic. Căutați cabluri ecranate pentru întrare semnal audio. Link spre comentariu
gmz1 Postat Februarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2023 Adica ecranat? Link spre comentariu
bmwh548 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Verificati si compatibilitatea iesirilor si intrarilor. Poate se ia semnal de nivel mare si se baga in intrarea de nivel mic din amplificator. Cablurile de semnal de nivel mic ar trebui pozitionate cumva cat mai departe de cablurile de alimentare. Link spre comentariu
yoo Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Acum 8 ore, bmwh548 a spus: Verificati si compatibilitatea iesirilor si intrarilor. Poate se ia semnal de nivel mare si se baga in intrarea de nivel mic din amplificator. Cablurile de semnal de nivel mic ar trebui pozitionate cumva cat mai departe de cablurile de alimentare. Tocmai de aia se folosesc cabluri ecranate. Adică izolate electro magnetic, pentru a nu capta toate reziduurile, și pentru a nu se comporta ca o antena radio. Despre ce compatibilitate este vorba, ca nu inteleg. Daca inițiatorul topicului spune clar ca la tndepartarea (RCA) - urilor din mufe dispar zgomotele ciudate. Ca și o verificare suplimentara: la atingerea cablului de semnal mic, se mărește în intensitate volumul zgomotelor în boxa?. Dacă da, atunci fără echivoc cablul folosit este un căcat ordinar Link spre comentariu
bmwh548 Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 Am mai vazut semnal luat din iesirile pentru difuzoare si bagat in intrarea de semnal mic din amplificator. Dadeau sa se dezmembreze difuzoarele. La "compatibilitatea" asta ma refeream. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum