Aurell Postat Februarie 21, 2023 Partajează Postat Februarie 21, 2023 Salutare Ma intereseaza daca este cineva care poate sa imi faca urmatorul montaj electronic. https://www.facebook.com/photo/?fbid=1896548204044513&set=gm.3437310103191799&idorvanity=1416834245239405 Sau sa imi dea un sfat, o idee, o recomandare Am luat schema de aici: https://youtu.be/2MZiR2nXC-0?t=96 NU, nu este pentru ce se gandesc unii! Imi trebuie pentru a opri / bruia muzica data prea tare de catre unii de alaturi care nu respecta pe ceilalti indiferent cum ai aborda situatia. Sau alte idei in acest sens. Multumesc! Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Nu o sa oprească nici o muzica de la vecini dar chiar de-ar opri ești pasibil de amenda. Oricum ar fi efectul lui este limitat la doar citiva cm - zeci de cm. Crezi ca dacă ar fi fost asa de simplu/ușor sa faci un dispozitiv de bruiaj bun nu ar fi fost folosit de toate armatele din lume? Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 La 23.02.2023 la 7:53, sesebe a spus: Nu o sa oprească nici o muzica de la vecini dar chiar de-ar opri ești pasibil de amenda. Oricum ar fi efectul lui este limitat la doar citiva cm - zeci de cm. Crezi ca dacă ar fi fost asa de simplu/ușor sa faci un dispozitiv de bruiaj bun nu ar fi fost folosit de toate armatele din lume? Emp de jucarie? Vazusem pe youtube sau nu mai stiu unfe am vazut ceva facut cu un traf de la microunde care avea efect cam la 1m cel putin asa arata in video ala. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Citat Sau alte idei in acest sens. Singura idee rezonabila e sa sunati la 112. Cat despre mijloace tehnice, e caz penal sa produceti perturbatii radioelectrice care sa perturbe functionarea aparatelor din vecini. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Acum 7 ore, Spitfire a spus: Singura idee rezonabila e sa sunati la 112. Cat despre mijloace tehnice, e caz penal sa produceti perturbatii radioelectrice care sa perturbe functionarea aparatelor din vecini. La mine daca ar da cineva muzica tare la ore nepotrivite i-as pune si eu muzica tare cand doarme. Dupa o repriza 2 de zguduit pereti cred ca s-ar potoli. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Cea mai bună soluție ,,nu forța...ia un ciocan mai mare,, Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Aprilie 6, 2023 Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Acum 10 ore, validae a spus: Cea mai bună soluție ,,nu forța...ia un ciocan mai mare,, Am 3 amplificatoare. Un gen de muzica care sa nu se pupe cu genu pus de vecin. Da nu e cazu la mine ca nu am galagiosi dastia. Asta pt cine are probleme cu vecini din astia care scapa lautarii de sub control. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 Ia-ți o bormașină cu rotopercuție, burghie cu cap vidia și niște bolțari ! Mai ai nevoie de mănuși și ochelari de protecție ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum