Catalin717 Postat Februarie 21, 2023 Partajează Postat Februarie 21, 2023 Salut! Incerc sa repar un tv samsung cu urmatoarea placa de baza BN9647716A. Nu reusesc sa o gasesc pe piata. Aveti idee cu ce alta placa o voi putea schimba? Va multumesc! Link spre comentariu
codrut Postat Februarie 21, 2023 Partajează Postat Februarie 21, 2023 Ce probleme are tv- ul? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 21, 2023 Partajează Postat Februarie 21, 2023 Ce defect are placa , nu se mai poate repara? Link spre comentariu
Catalin717 Postat Februarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2023 Din cate am inteles este arsa, nu stiu ce mai exact. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Acum 3 ore, Catalin717 a spus: Din cate am inteles este arsa, nu stiu ce mai exact. ,,arsa,, e un termen nepotrivit,mai rar se intåmplå sa se ardå la propiu e adevarat unele nu merita chinul reparatiei sau posibilele cheltuieli in ceva ce e posibil sa nu mai prinda viata,de exemplu un televizor traznit sau sock de curent,sigur se poate monta si altceva,dar nimeni nu se incumeta sa incerce daca nu are pe stock alte placi ,deci sa comanzi ca poate s.ar potrivi e riscant si acum daca placa dv ,,e arså,, cine garanteaza ca restul componentelor sant ok,sant multe predispuse la defecte de display,leduri si panel dispersor topit......... adevarul ca aceste placi ,,mono placa,, cu sursa si digitala pe acelasi modul sant cam proaste,eu am vandut vre.o 4 bucati in cca 2 ani ,si reparat 2 bucati sigur se poate monta si alta placa sau chiar si una cu sursa separatå deci nu va recomand sa comandati alt modul decat daca stiti ca restul componentelor sant ok,si daca cel ce va vinde placa va garanteaza ca se potriveste dar inainte de toate daca e tv.ul dv personal,,dupå cum banuiesc,,spuneti exact ,,povestea lui,, ce sa intåmplat de nu mai functioneaza succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum