Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vortex LEDV-32TD1210 cod mfy

Paul Ciuca

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paul Ciuca

16

• iuliantv

6

• tehtronics

3

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mi-a venit ideea sa probez codul telev. meu tot un vortex cu 1027 și deșii am probat vre-o trei telecomenzi și procedura de încărcare se desfășoară ok ,nici una nu merge .Nu știu de ce?și oare codul 458 este corect.Acum sa vad ce se intampla ,că este prima dată când pățesc așa ceva.

Link spre comentariu

Problema rezolvată,nu știu care sa fie problema cu programul acestei telecomenzi programabile că n-am pățit până acum așa ceva,și am rezolvat  până la urmă problema cu unul din codurile lui Iulian și anume codul corect nu este 458 cum da ptr aceasta placă și 5216 era cel corect ,deci sa ne notăm acolo în notițe că pe viitor poate ne va fi de folos. 

Link spre comentariu

548 si 5216 merg pe acest tv ,aceastå placa,testat acum 5 minute pe alt televizor 

cum de nu va merge 548 nu inteleg? este un cod descoperit de altii inainte ca mfy sa dea vre.un cod pentru un tv led Vortex,deci inainte de tot ce e in lista mfy pentru vortex

cum sa descoperit si 15 432 457 500 care nu apar in lista vortex ,precum si 1027 ce nu era in lista vortex

cum va explicati ca am cod mfy 457 sau mfy 500 pentru vortex 32ck600 

in timp ce made foryou da cod 5251  care nu merge,testat acum 5 minute

nu am testat sa va contrazic,ci doar sa intåmplat sa desfac 3 televizoare si sa pun placile la test

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări