Horia Manolescu Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 Salutare, Sper sa ma indrumati spre un topic unde se discuta despre editarea canalelor in TVuri (eu nu am gasit la o cautare in forum). Am un NEI 32NE4000, care in meniul secret: SOURCE+2580, apare submeniul CHANNEL DATA, de unde se poate Exporta/Importa lista de canale. Exista vreun software cu ajutorul caruia sa pot edita fisierul generat? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
val Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 Incercati Chansort, îl găsiți pe Github. Link spre comentariu
Horia Manolescu Postat Februarie 22, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2023 Din pacate, nu reusesc sa salvez lista de canale din meniul secret. Am folosit doua stikuri formatate atat FAT, FAT32 cat si NTFS, insa imi da eroare la scriere: "Writting error", desi pe stick apare un fisier: \\RT_FACTORY_TEST\idtvChannel.bin Acest fisier insa nu se poate deschide cu ChanSort... Ceva idei? Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 (editat) Dupa cum scrie pe site-ul lor, ChanSort nu are suport pentru Nei. Dupa cate stiu , de exemplu, LG si Samsung au dezvoltat propriul lor program. La Nei nu am auzit si nu am cautat. Deci mai cauta, poate ai noroc. https://github.com/PredatH0r/ChanSort#readme Editat Februarie 24, 2023 de yokoono Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum