Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tuner T-350 - Acord senzorial nefunctional

Kreator

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am achizitionat un tuner IEI T-350. Va rog frumos sa-mi spuneti cum se face acordul senzorial la acest aparat deoarece nu ramane pe postul presetat.

Daca ating tasta de pe programator se receptioneaza postul presetat dar acesta trece in mod automat pe receptia manuala imediat ce iau degetul de pe tasta

Nu am reusit sa identific "Buton acord UUS".

Mai jos este partea impricinata.

Va multumesc!image.thumb.png.5bf6a3afbb0fe5119b15fba1a517a607.png

Editat de Kreator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kreator

4

• sla

1

• daniels

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Butonul are 2 sectiuni separate printr-un canal, echivalentul fantei de la senzorul de la programator. Fanta trebuie sa fie curata si sectiunile sa fie izolate intre ele

F-r-titlu.png

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pentru ajutor, Am rezolvat problema!!!

Dupa cum spunea @danielssectiunea din fata a butonului de acord este conectata la axul butonului.

La capatul acestuia se prinde un arculet care face legatura electrica la ansamblul senzorial. Daca se extrage acest buton arcul se desprinde de ax (normal) si face contact la masa, dezactivand astfel ansamblul programator.

L-am conectat la ax si ... ansamblul programator senzorial e revenit in business!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări