Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Xiaomi Roborock Error 13

zvonacfirst

Postări Recomandate

Va salut.

Prietenul meu de nadejde, robotul de aspirare, s-a imbolnavit de celebra eroare 13. Adica nu se mai incarca. Gaseste dock-ul, zice Charging dar dupa 10 sec pleaca si cauta dock-ul. Face asa de 4-5 ori dupa care anunta Error 13 si solicita curatarea contactelor. 

Rezolvarea este in acest film pe YT. 

Eu nu am curajul sa incerc si nici priceperea necesara. Daca un coleg din Bucuresti este mai priceput si mai curajos, il rog sa ma ajute. Detaliile le discutam in privat. Multumesc. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvonacfirst

4

• validae

1

Top autori în acest subiect

Revin cu o rugăminte: cine are un robot ca al meu să măsoare tensiunea pe care o oferă încărcătorul.

Sunt curios ce tensiune scoate. Al meu are 4.18V la borne dacă robotul nu este la încărcare. Din câte știu acumulatorul este de peste 14V. Oare știe încărcătorul să crească tensiunea când este robotul pe dock? 

Link spre comentariu

L-am chemat pe fiul meu să îmi aducă încărcătorul lui și face la fel. Deci problema nu este la încărcător. Am să încerc să-l demontez pentru a ajunge la mainboard. Am comandat pe AE niște siguranțe autoresetabile ca cea pe care o demontează cel din filmul din prima postare. Sper că voi găsi pe cineva care are o stație cu aer cald dispus să mă ajute cu înlocuirea. 

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Readuc topicul in atentie gandindu-ma ca poate mai au si alti useri aceasta problema si as vrea sa ii incurajez sa isi asume rezolvarea.

Asa cum am scris, eram sceptic si neincrezator ca as putea rezolva eu problema. Mi-am facut curaj si pot sa spun ca nu a fost foarte complicat.

Mai intai am comandat pe Aliexpress componenta necesara. Apoi a fost mult de demontat. Nu am folosit solutia din filmul de pe YT al carui link este in prima postare, am preferat sa pun o siguranta SMD similara celei de pe cablaj. Totusi acel film m-a ajutat enorm.

Acum Harnicutu', cum ii zicem noi, lucreaza la recuperare, ca s-a odihnit destul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări