fratello Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Leaga-l tu direct pe faruri !!! Nu trebuia sa-ti faci cont aici pentru publicitate ! Link spre comentariu
bmxdany Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 SalutareAm si eu mare nevoie de ajutorul vostru am un motor de geamuri de 24 v(cu care vreau sa fac altceva)Si un buton de geamuri de pe un renault( tir)Acum Cum pot face sa isi schimbe sensul motorul din buton ?am depistat 2 legari separate adica 2 pozitii dar reusesc sa il fac cu 2 sensuriAm atasat un desen despre ce e vorba Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Butonul are doua pozii de contact si una de repaos;in poza ai spus ca atunci cand apesi pe buton ai contact 1-5 si 2-6,si tot atunci se deschid contactele 1-3 4-2,dar asta se intampla pentru ambele pozitii ale butonului? Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Daca ai minusul la masa nu se poate face..Dar (am vazut pe urma!) poti folosi butonul si motorul astfel; unesti 3 cu 6 si 4 cu 5 iar la 6 si 5 aplici tensiunea (sau la 3 si 4). La 1 si 2 legi motorul; daca vrei o corespondenta intre buton si sensul de actionare al motorului (adica de ex. apesi si vrei sa coboare geamul, eliberezi si geamul urca) potrivesti prin inversarea alimentarii sau a motorului. Nu ne-ai spus daca butonul este sau nu cu retinere. Succes!. Link spre comentariu
bmxdany Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 butonul nu este cu retinere este momentanIulicuta2000 - se intampla pe ambele sensurimotorul nu are contact cu masaMultumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Esti sigur sigur ca se pun/desfac aceleasi contacte si pentru un sens si pentru celalalt?In mod normal butonul este un inversor de polaritate si deci ar trebui sa ai alte "legaturi" in buton pentru fiecare sensPoti pune te rog o poza cu butonul?are iluminare? Link spre comentariu
bmxdany Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 salut Butonul are iluminare Este de tir renault Nu merge sa le leg in x cele 4 picioare In schimb ma gandeam sa o chestie cu 4 relee am atasat niste poze http://i43.tinypic.com/1zqsbr8.jpg http://i44.tinypic.com/674idl.jpg Contact 1 inchide : circuitu cand apas pe o parte Contact 2 inchide : circuitu cand apas pe cealalta parte Contact 1 inversat : circuitul sta inchis, iar cand apas pe o parte se deschide Contact 2 inversat : circuitul sta inchis , iar cand apas pe cealata parte se deschide Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 incearca asa ignora legaturile tale si ia-te dupa astea Link spre comentariu
bmxdany Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Iulicuta!Iti multumesc multIn sfarsit merge calumeaDaca ajung in tara la o legala si te vad dau o bereVreau sa fac un exhaust cutout si nu ii dadeam de cap la buton Mersi mult Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Exact la asta lucrez eu acum,de fapt l-am terminat dar mai trebuie mici finisaje Din ce l-ai facut? Link spre comentariu
bmxdany Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Inca nu l-am facutTrebuie sa imi cumpar aici un aparat de sudura ca, fiind plecat din tara nu l-am mai luat si pe ala cu mineModelul ar fi cu 2 clapete care sa culiseze una peste altaVreau sa il pun inainte de intermediara adica sa faca ca naiba )pun o poza poate intelegi Link spre comentariu
Vizitator bogdanbercu84 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Aici gasiti schema, cablaj si soft pentru un modul care ridica toate cele 4 geamuri , secvential :http://www.radioamator.ru/publ/skhemy_d ... 36-1-0-523Si inca o schema, fara microcontroler, pentru doua geamuri.Stie cineva ce componente echivalente gasesc?Nu prea le am cu rusa.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Lexuss Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 cine ma poate ajuta si pe mine cu o schema electrica pt legarea a 2 butoane de geamiri electrice de bmw s3 e36 pe acelasi geam..mai concret..vreau ca acelasi geam sa l pot actiona din 2 butoane..butoanele sunt simple..cele cu 4 pini..ms anticipat Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 daca stii sa legi unul,pe al doilea il legi in paralel Link spre comentariu
Vizitator Lexuss Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 ar fi bine sa fie asa simplu..dar nu merg legate in paralel..am sa caut o schema de functionare a butonului.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum