catalin004 Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Buna, am nevoie de ajutor in reincarcarea unei imprimante ecotank. Imprimanta a fost cumparata de noua, am doua modele, aceasta este wifi, cealalalt normala (inca functionala). Am cumparat cerneala originala, am incarcat-o inainte de golirea totala a tank-urilor. Problema este ca nu scoate nimic pe pagina, nu apar erori, doar pagina alba. Rog un mic ajutor in depanarea problemei, pana nu ma trezesc ca si cealalta face la fel Cu stima! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 (editat) Buna ziua ! Eu as incerca ca sa-i fac o curatare a duzei si o curatare de cap. Am si eu o imprimanda Epson L3160 la care ii fac la fel cand nu mai scoate o culoare. O zi minunata va doresc ! Editat Februarie 20, 2023 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 20, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2023 Ok, multumesc, ideea e ca asta nu mai vrea deloc sa scoata...o sa incerc sa insttalez acel program cum se numeste? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 (editat) Nu trebuie instalat niciun program separat in afara de driverul imprimantei . Dati la imprimanta si la propietati Aici dati la preferinte Iar aici dati la intretinere Adica aici . Editat Februarie 20, 2023 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 20, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2023 Mersi Florin, incerc si postez ce rezolv Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 Acum 4 minute, catalin004 a spus: Mersi Florin, incerc si postez ce rezolv Ok, astept vesti bune de la dvs ! O seara minunata sa aveti ! Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 26, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2023 La 20.02.2023 la 18:16, FLORIN IORDACHE a spus: Ok, astept vesti bune de la dvs ! O seara minunata sa aveti ! Sa ne traiesti Florine! Am dat de doua ori curatire si merge foarte bine. Cu toata stima si multumesc mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 27, 2023 Partajează Postat Februarie 27, 2023 Acum 22 ore, catalin004 a spus: Sa ne traiesti Florine! Am dat de doua ori curatire si merge foarte bine. Cu toata stima si multumesc mult ! Ok, ma bucur ca v-am putut fi de folos ! O zi minunata va doresc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum