BRANCA Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 (editat) O întrebare pentru utilizatorii care folosesc android pentru accesarea saitului ghiseul.ro.Aţi avut sau aveţi probleme cu accesarea saitului? Încerc de trei zile şi nu reuşesc să intru! Prima tentativă a fost făcută aprox în aceiaşi perioadă în Bucureşti şi Severin.La Bucureşti a mers! A doua tentativă a fost pe 2 telefoane în Severin.Pe unul din ele a mers adresa https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/.Omul avea instalat Google Chrome. Eu am browser Samsung şi ca atare am testat şi Chrome şi Vivaldi şi...nimic!Am verificat şi dezactivarea de adblocăre,acelaşi rezultat... Culmea că am încercat şi aplicaţia Ghiseul pe android şi dă eroare la deschidere! Pe net până acum singurul sait care nu puteam să-l accesez era cel de la hidroelectrica... Care o fi cauza,"păduchi" sau ceva de la furnizorul de internet? Editat Februarie 17, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 La mine merge fără probleme. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 18, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2023 ratza.La mine tot nu merge!Am încercat cu 3 browsere. La aplicaţia ghiseul.ro zice,în romãnă,că "s-a format o coadă" şi dă eroare... Curios,dacă ar fi prezent un "păduche",de ce să afecteze numai accesul la un sait anume??Observaţia e valabilă şi dacă un program ar interfera... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Clear the cache of your phone Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 18, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2023 maresaldeflota.Cachele nu poate fi curăţat total decãt cu "factory reset"! Am mai curăţat cache la câteva aplicaţii şi browsere,dar degeaba... Aceiaşi obs am şi aici,de ce nu sunt afectate decãt două saituri,amândouă ".ro"?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 (editat) Ia vedeți https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UCMobile.intl Dați și un restart. Dacă puteți schimbați pe wifi... Dacă nu merge nici așa încercați cu un vpn și schimbați ip pe Germania să zicem. Editat Februarie 18, 2023 de Vizitator Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 18, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2023 maresaldeflota.Big mersi!UC browser permite intrarea pe ghiseul.ro!! Care o fi bişa,că nu înţeleg?La alţii a mers cu Chrome... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 La ăsta are probleme cu cache-ul, atunci când se afișează de exemplu rezultatele la bac pana apar.. chiar și cu cache-ul șters. L-ați actualizat, dar celelalte aplicații pentru android, ce android are telefonul, etc. Bine că mere ăla. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Mareșale, ma crezi ca am cunoscut pe cineva care în zilele noastre mai foloseste android 4.1 sau cât o fi fost după punct? Era cu un Samsung de prin 2000 și ceva, și se mira de ce nu poate deschide o aplicație. Nu zic ca asta e și în cazul de față, dar te poți aștepta... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 18, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2023 Să-ia naiba!E Samsung A40 cu update la zi,iar browserul zilnic Samsung Internet. Oricum Chrome instalat a fost "fresh"... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Ești bun, generație 2019, stai bine. Ăsta duce pana la android 11. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 18, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2023 Varianta Android la mine este 11. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Pai da, o mai duce câțiva ani dacă ai grija de el. Eu n-am răbdare sa le țin atât... cred ca e o boala. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 18, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2023 doru3160.E cadou de la ăl mic.Înainte mi-a luat un HTC,care a avut un accident mecanic... Te rog să mă crezi că mi-a venit f f greu să trec de la telefonul simplu la cel "deştept".Toată ziua înjuram la el şi acu n-aş putea trăi fără el!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Singurul lucru pe care îl regret la actualele telefoane, și îl are A40 este senzorul de amprenta, fizic pe spate. Sunt bune și cele laterale. Dar senzorii optici, sub display ma enervează la culme. Nu am ce face și tolerez pt ca îmi convin celelalte calități. Vorbesc de un P30. Dar aceeași meteahna o au și A51, A71, S20FE, care mi-au trecut prin mana. Dacă ar fi sa aleg unul din câte am avut, tot A40 as alege. E mic și fâsneț cu un display superb. P30 e cam la fel, dar cu o clasa mai sus la restul specificațiilor, minus senzorul de amprenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate