trasorv Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 (editat) Salut tuturor, vreau o soluție pentru un perete exterior al casei, perete care din cauza faptului că este orientat către nord, lipeala de lut este puternic afectată de intemperii. Practic lipeala de peste șipcuială se macină și cade așa că când se va încălzi vreau să fac într-un fel sau altul. O soluție ar fi tencuirea incluzând și plasa de Buzău dar nu exclud și altă soluție care să fie mai ieftină și mai rapidă, de exemplu aplicarea unor plăci, dar nu știu ce anume. Ce soluții aveți ? Mulțumesc Editat Februarie 17, 2023 de trasorv Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Va trebui tencuit Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Nu ai ce placi sa montezi acolo, poate doar policarbonat pe profile, dar e mai scump decat tencuiala si nu iese treaba buna. Link spre comentariu
trasorv Postat Februarie 18, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2023 Acum 11 ore, modoran a spus: Nu ai ce placi sa montezi acolo, poate doar policarbonat pe profile, dar e mai scump decat tencuiala si nu iese treaba buna. Mă gândeam la rigips anti-umezeală.. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 18, 2023 Partajează Postat Februarie 18, 2023 Din ala verde. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 Ala rezista la umezeala de interior, dintr-o baie. Nu la intemperiile de afara. Link spre comentariu
tavipop Postat Aprilie 18, 2023 Partajează Postat Aprilie 18, 2023 Eu am placat cu OSB, peste am pus extrudat de 2, după care plasa fibra sticla, adeziv.! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum